IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Време за промяна – цветовете за зимата, в които да боядисате косата си

30 ноември 2023 10 30

Какво ще е на мода следващия сезон

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Зимата е зад ъгъла, а с нея пристига и нова вълна от тенденции в цветовете на косата, които са готини като самия сезон. Докато есента беше изпълнена с топли тонове, вдъхновение от сезонни теми, зимата обещава по-ярки, по-смели и живи нюанси, които със сигурност ще привлекат вниманието. Очаквайте да видите богатите и уютни цветове, които отразяват топлината на пукащите огньове, както и хладните и ледени нюанси, които отразяват свежестта на зимния сняг. Всички те са толкова зашеметяващи, колкото и звучат. 

Независимо дали искате да стоплите своя препечен канелен нюанс от миналия сезон или искате да пренесете медения си цвят на по-дълбоки и по-тъмни висоти, новите тенденции в прическите за тази зима със сигурност ще вдъхновят следващия ви външен вид. От огнената привлекателност на червеното кадифе до уютната изтънченост на бронзовото лате и зашеметяващото измерение на кафявото, има нюанс, който подхожда на всеки приключенски любител на красотата този сезон. 

Популярни цветове в косата за зимата

Жив мед

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Orkun Baykut (@orkunbaykut)

Каубойският цвят направи сензация миналия сезон, но тази зима всичко е свързано с по-жизнения нюанс на медта. Този стил, напомнящ на блестяща жарава в пукаща камина, внася топлина и фина нотка на драма във всяка визия. Това е смесица от наситеночервено и блестящи златни тонове, които придават интензивна жизненост на кичурите. Със способността си да улавя и отразява светлината, този цвят създава преливащ блясък, който добавя дълбочина и измерение. 

Лате бронз

След като гримът в цветовете на латето стана доста популярен, сега е ред и на прическата да направи фурор. Този забавен цвят обединява кремаворусо с меки, млечнокафяви нюанси, което перфектно улавя същността на топло лате в свежа зимна сутрин. Безпроблемната комбинация от цветове съчетава богатството на кафявите тонове с лекотата на русите отблясъци, създавайки естествен, слънчев ефект, който добавя цвят към цялостната визия. Този нюанс в крайна сметка създава балансиран и мек преход между двата цвята, позволявайки лесен стил, който допълва различни тонове на кожата. 

Кафяви тонове

Кафявото масло – кадифен цвят на косата, вдъхновен от гладкостта на маслото, съчетава наситени кафяви и карамелени тонове, за да създаде топъл и привлекателен нюанс. Той се характеризира със своята дълбока, шоколадова основа с деликатни кичури от карамел или медени отблясъци, напомнящи за начина, по който изглежда маслото, когато се топи. Придава дълбочина и измерение на косата, което го прави идеалния избор за тези, които искат класически, но наситен и привлекателен цвят на косата. 

Червено кадифе

Червеното кадифе, понякога наричано кадифено червено, е ярък и примамлив нюанс, който лесно ще забележите. Този огненочервен оттенък напомня на кадифена, наситеночервена торта, заедно с нейните богати и „снизходителни“ качества. Той включва спектър от червени тонове – от наситенокестеняво до подобни на горски плодове нюанси, създавайки многоизмерен ефект, който съживява кичурите. Знойният нюанс създава удивителен контраст както със светлите, така и с тъмни тонове на кожата, което го прави универсален избор за всеки, който иска да направи изявление този сезон. 

Кашмирено бронде

Кашмиреното бронде – изискан цвят на косата, който не се нуждае от поддръжка – съчетава мекотата на кашмир с шика на класическия бронз. Този нюанс съчетава по-студени и по-тъмни руси тонове, което води до великолепната комбинация, която е едновременно естествена и изискана. Подобно на текстурата на кашмирената тъкан, този цвят създава гладък и копринен вид, добавяйки дълбочина и измерение към вашите кичури. За допълнителен блясък, вземете чист гланц, за да може косата ви наистина да блести. 

Нова прическа – стиловете от 70-те, които винаги ще бъдат на мода

Нова прическа – стилове за тънка коса

Винтидж брюнетка – популярният цвят за коса през есента

Шоколадови нюанси

Новият шоколадов цвят на косата, вдъхновен от блясъка на разтопен шоколад, е тъмен нюанс, който влива в тъмнокафявата коса топли, шоколадови отблясъци. Богатата, тъмна основа имитира дълбочината на черен шоколад, докато „стичащите се“ бляскави кичури наподобяват сладката и гладка есенция на разтопено какао. Стои добре на всички типове кожа и дължина на косата, като може да бъде оформен на гладки, прави или къдрави кичури. 

Чисто черно

Черното е един от най-горещите цветове за коса този сезон. Той е класически, поразителен нюанс, който се характеризира със своя интензивен, мастиленочерен тон, който е без никакви нотки и на кафяви или сини нюанси. Този цвят създава усещане за рязък контраст, което го прави подчертан избор, подхождащ на различни тонове на кожата. Това е перфектен избор за всеки, който цени силен, смел и изчистен външен вид, който никога не излиза от мода. 

За още новини от света на красотата, звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари