IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кралска красота – как да се сдобиете с визията на Кейт Мидълтън

16 януари 2024 10 30

Гримът на принцесата на Уелс винаги е безупречен

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Кейт Мидълтън е неизменна икона за красота и стил, откакто влезе в полезрението на обществеността, и е лесно да се разбере защо – от нейните вълнообразни кичури през свежите ѝ маникюри до облеклото ѝ както за официални, така и за ежедневни събития, принцесата на Уелс наистина знае как да изглежда елегантно без усилие. 

Една от най-постоянните части от външния ѝ вид е естественият грим, който я съпровожда през безбройните кралски ангажименти, като същевременно вдъхновява любителите на красотата по целия свят. И ако едно нещо е достатъчно добро за кралска особа, е достатъчно добро и за нас. Ако някога сте се чудили как да пресъздадете непретенциозния, но издигнат външен вид на Кейт Мидълтън, попаднали сте на правилното място.

Гримът на Кейт Мидълтън

Без значение какво облекло носи или събитието, на което присъства, гримът на Кейт Мидълтън винаги е зашеметяващ и служи за подчертаване на нейните естествени черти. Принцесата е известна с естествения си вид, който демонстрира красива, блестяща кожа с по-тъмна околоочна зона и естествени розови устни. 

Кейт Мидълтън,

Снимка: БГНЕС

Що се отнася до грима по лицето на Мидълтън, обикновено можете да видите естествената текстура на кожата дори през фон дьо тена. Принцесата често има светъл контур около цялото лице и розови бузи, което ѝ придава естествено зачервен блясък. Когато говорим за зоната около очите, там се използва комбинация от неутрални сенки, съчетани с очна линия и спирала. Понякога Кейт може да добави щрих цвят към водната линия или сенките за очи, но винаги ще поддържа външния си вид изискан и минималистичен. Нейните гланцове са типично розови или с нюд тон с леко лъскаво покритие

Основните стъпки в гримирането на Кейт Мидълтън

Основа

Добрият нюанс на кожата ще намали зачервяването и ще предложи лека формула, която може да се надгради, за да подобри тонуса и текстурата. 

Коректор

Кейт Мидълтън,

Снимка: БГНЕС

Тъй като гримът на Кейт Мидълтън работи най-добре с лек нюанс на кожата вместо с плътен фон дьо тен, тя използва добър коректор за покриване на всякакви пъпки или тъмни петна. Така си осигурява гладък и равномерен тен. Изберете формула, която съвпада на цвета на кожата ви, за да пасне идеално и да пресъздаде естествена визия. 

Бронзант и хайлайтър

За да не изглежда твърде бледа по време на събитията, Кейт Мидълтън залага на лек бронзант, който да покрие лицето и да подчертае очите ѝ. Хайлайтърът се грижи за блясъка през целия ден, което го прави неизменна част от рутината на принцесата. 

Сенки и очна линия

Кейт Мидълтън,

Снимка: Getty Images

Ежедневният грим на Мидълтън обикновено включва неутрална визия на сенките за очи с по-смела очна линия, за да се подчертаят кафявите ѝ очи. Понякога тя ще добави щрих цвят, за да подхожда на облеклото ѝ. Изберете палитра сенки с разнообразие от неутрални матови и блестящи тонове. За да постигнете характерния вид на Мидълтън с очната линия, използвайте гелообразен продукт, устойчив на размазване. 

Масло от шипка – тайната за красота на Кейт Мидълтън и Миранда Кер

Спирала

Съобщава се, че принцесата на Уелс използва спирала за натрупване и увеличаване на обема. Това е чудесен начин да подчертаете естествените си мигли. Изберете продукт, който не се лющи и засъхва бързо, за да избегнете рисковете от размазване. 

Устни

Кейт Мидълтън

Снимка: БГНЕС

Според британския Vogue, Мидълтън използва по-скоро гланц за устни, отколкото червило, за да постигне характерния си розов нюанс. Ако искате и вие да последвате примера на принцесата, изберете гланц, който има овлажняващи свойства, особено полезни през зимата. Може да потърсите формула с витамин F и масло от ший. 

За още съвети за красота последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари