IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Летен маникюр – най-красивите тенденции са вдъхновени от ретро стила и Бритни Спиърс

24 май 2024 13 30

Как ще лакираме ноктите си в следващите месеци

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Вдъхновенията за маникюр са навсякъде, особено през лятото. Това е сезонът на големите, смели и ярки цветове – живописни залези, електриковозелена трева, синьото на басейна, леденото розе в бара. Дори само обикновен лак в ярко черешовочервено на върховете на ръцете или пръстите на краката ви може да ви придаде духа на лятото, напомняйки за сладкия вкус на малкия плод. Тази година маникюристите виждат вдъхновение за маникюра в ретро мебелите край басейна, сладките летни изкушения и блестящия гланц за устни.

Вашият летен график вече сигурно е доста пълен с уикенд пътувания до плажа, момински партита и сватби, полудневни петъци на работа, когато можете да се разхождате из града или да релаксирате в задния двор, и всичко между тях. Вашите нокти трябва да са готови за всичко и да бъдат в крак с най-новите модни тенденции.

Летен маникюр – най-красивите тенденции за сезона

Прозрачно стъкло

След като гримът на порцеланова кукла на Пат Макграт за Maison Margiela стана много популярен, беше съвсем естествено ноктите да последват примера. Според маникюристите, това лято ще видим множество стъклени текстури, които ще се различават от остъкления маникюр, който бе популярен миналата година. Тук по-скоро говорим за отразяващи, огледални покрития. Ефектът е перфектен за сезона, показвайки свежа, модерна атмосфера.

С украшение

Неутралното не трябва да означава скучно или банално. Маникюристката Рита Ремарк препоръчва да подобрите любимите си нюд нюанси с кристали и скъпоценни камъни. Помислете за Бритни Спиърс и нейния ослепителен маникюр в нюд цвят с диаманти във видеото към песента Toxic. Украшенията върху ноктите са перфектен начин да разнообразите дори и най-обикновената визия. Започнете с любимия си лак в нюд цвят, след което нанесете горно покритие. Оставете да изсъхне напълно, след което залепете скъпоценни камъни или друго украшение към всеки нокът в шарка по ваш избор.

Цветно омбре

Яркото слънчевожълто в момента е на върха в класациите не само за дрехи, но и за нокти. Неоновият жълт омбре маникюр просто е олицетворение на лятото. Той е идеален за елегантни събития, парти край басейна или обикновен ден в офиса. Забавен, плътен и цветен, дизайнът пасва на всички ярки и свежи дрехи в гардероба ви. Жълтото също така вдъхва и повече увереност.

Летни цветя

През лятото всичко е в пълния си разцвет, включително и ноктите ви. Летният флорален дизайн е свързан с живи цветове и закачливи шарки. Можете да заложите на минималистичен външен вид с малки пъпки, украсяващи само част от ноктите ви, или може да излезете от зоната си на комфорт и да добавите изваяни 3D цветя, които на практика изскачат от върховете на пръстите ви.

Нюанси на близалка

Един от най-добрите, най-носталгичните цветове на лятото е този на ледената близалка, който може да срещнете както в маникюра, така и в грима. Характеризира се с горещ оранжево-червен нюанс с полупрозрачен завършек и напомня за наслада от леденостуден портокалов сок или черешов сладкиш в горещ ден. Това е жизнен и свеж маникюр, който улавя същността на лятото най-много от всичко друго. Също така е забавна промяна от обичайните оранжеви или червени кремави лакове, които са толкова разпространени през по-топлите месеци.

Пастелни цветове

Пастелите са нещото, без което лятото не може. Меки, женствени и напомнящи за деликатни цветя, те предлагат романтична и причудлива атмосфера. Ако искате малко разнообразие, опитайте желеобразен пастел. В противен случай заложете на по-приглушен, избледнял тон в сиво или тебеширенобяло, за да модернизирате ноктите с бонбонени нюанси.

Бляскави нокти

Вместо да наслоявате горни лакове и такива със специални ефекти върху цветни или неутрални нюанси, носете ги самостоятелно или с прозрачна основа. Забравете за основния цвят с пълно покритие и се насочете към ефектите. Започнете с желеобразен, прозрачен цвят и след това добавете хромиран или преливащ тонер.

За още новини от света на красотата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари