IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Летен маникюр за къси нокти – идеите, които ще повдигнат настроението ви

19 май 2024 18 00

Време е да помислим за по-топлите дни

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Дългите нокти са красиви, но невинаги практични, особено през лятото. Колкото по-голяма е дължината, толкова по-трудно е да участвате в практически сезонни дейности като изграждане на пясъчни замъци, гребане, игра на тенис, волейбол и много други. Въпреки че определено може да направите тези неща с дълги нокти, няма съмнение, че е по-лесно с къси.

Така че, ако активното лятно забавление е в дневния ви план за следващите месеци или просто искате да запазите ноктите си малко по-къси, ви препоръчваме да го направите. Това по никакъв начин не изключва възможността да имате красив маникюр, който ще впечатли вас и всички около вас. За да ви помогнем преди следващото посещение в салона, ние събрахме няколко идеи за летен маникюр за къси нокти, от които може да избирате.

Летен маникюр за къси нокти

Цветни френски връхчета

Квадратно-овалните нокти са на мода от няколко години и този маникюр доказва, че нямате нужда от допълнителна дължина, за да изглеждат възможно най-елегантни. Ако имате много къси нокти и искате френски маникюр, използвайте четка за фино рисуване, за да създадете неонови връхчета.

Много малки плодове

За сладък летен маникюр изберете дизайн със свежи плодове. Въпреки че тези цветни акценти са рисувани на ръка, вие може да постигнете подобен външен вид, като използвате млечно-гола основа, покрита със стикери за нокти. Запечатайте ги с топ лак за дълготраен маникюр.

Слънчеви нокти

Бледите, слънчевожълти нокти са на мода и тази къса версия на ярката пастелна тенденция показва колко забавна може да бъде визията ви, независимо от дължината на ноктите.

Асиметрични нокти

Разбира се, френските връхчета са забавни, но също и неочакваните асиметрични линии. За да пресъздадете този външен вид, започнете с млечнорозов нюд лак за вашата основа. След това използвайте четка за ноктопластика, за да нанесете лак от кутикулата до върха от едната страна на всеки нокът. Можете да го направите в един цвят или да изберете няколко нюанса от една и съща тоналност, както се вижда на снимката.

Желирани нокти

Ако искате да пренесете цветовете на дъгата върху ноктите си, но търсите и мек блясък, то желеобразните нокти с многоцветно покритие са вашият най-добър избор. Използвайте различни нюанси на всеки нокът, след което ги покрийте с бляскав топ лак за създаването на желиран ефект.

Слънчево омбре

Меко, масленожълто, преливащо в ярък невен. Красивият летен маникюр, от който не знаехме, че имаме нужда. Независимо дали имате супер къси или малко по-дълги нокти, това преливане на цветовете ще изглежда перфектно за целия сезон.

Аквамарин

За допълнителен летен вид, който ще ви напомня за морската вода, дори когато сте в офиса, редувайте кремави и блестящи тюркоазени лакове.

За още новини от света на красотата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари