IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Без перука, плитки и екстеншъни – Риана направи рядка поява с естествената си коса

11 юни 2024 14 30

След като обяви разширяването на бизнес империята си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Риана за първи път от години се появи с естествената си коса – без удължения или перука. 36-годишната попзвезда и милиардерка, която представи новата си продуктова линия Fenty Hair миналата седмица, носеше късата си прическа, боядисана в русо.

Майката на две деца беше забелязана в Ню Йорк в неделя без дългогодишния си любим ASAP Roky, който е баща на двамата ѝ малки синове. Феновете на Рири бяха възхитени от новата ѝ визия.

Риана, родена като Робин Риана Фенти, се появи в плюшено кафяво кожено палто, оставяйки го да пада от раменете ѝ и да разкрива дълбокото ѝ деколте. Известна с уникалната си визия, модната кралица добави широки черни панталони с ластик на глезените. И накрая, тя показа белия си педикюр в обувки с отворени пръсти и ленти с каишки от плексиглас.

Риана комбинира тоалета си с овални, спортни слънчеви очила.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RIHANNA?️ (@rihannachilly)

Тя допълни визията си с големи обеци и две колиета – едно дебело и едно тънко. Изпълнителката на Umbrella носеше лек грим, което е нетипично за нея. Тя държеше вещите си в черно-бяла дамска чанта Louis Vuitton.

На 4 юни бизнесдамата обяви старта на най-новото си начинание. Тя написа на своите фенове: „Ново семейство се нанася! @fentyhair се издига и е време най-накрая да имате изживяването с косата, което сте чакали.“

„Знаете колко важно е за мен да променям косата си“, написа още Риана на своите 151 милиона последователи в Instagram.

Тя продължи: „Имала съм почти всяка текстура, цвят, дължина, от сплитане до плитки до естествени – така че пускам гъвкава линия от продукти не само за всяка коса, но всеки един продукт е предназначен да укрепва и възстановява всички видове коса, от което наистина се нуждаем! Време е да играем и да станем по-силни със стила.“

В друг промоционален клип тя сподели множество снимки, показващи нейните кичури в различни стилове през годините. „Косата винаги е била много лична за мен“, казва тя в началото на видеото, отбелязвайки: „Това е моят начин за себеизразяване и проява на креативност“.

За още новини от света на красотата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари