IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Козметика за дами, които не обичат да се гримират

20 октомври 2014 06 31

Има някои гримове, без които не може

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

По отношение на грима, жените се разделят на два типа – такива, които изключително много държат на външния си вид и такива, които залагат основно на естествената красота.

Ако сте по-скоро от втория тип, то определено има козметика, която не само, че няма да прикрие природните дадености, но и напротив – умело ще успее да ги подчертае.

Кои са продуктите, които можете да използвате?

Хидратиране

Задължителната и първа стъпка в ежедневието на всяка жена. Грижата за кожата е един от навиците, които колкото по-бързо се създадат, толкова по-добре. Красивият и свеж вид е плод на добре поставена основа, която неимоверно започва с правилно селектиран крем. Независимо дали ще поставите фон дьо тен отгоре или не, погрижете се да защитите кожата и от слънцето – подберете продукт, който е със слънцезащитен фактор.

Балсам за устни

Този продукт бързо омекотява устните и защитава от изсушаване и напукване. Големият избор от вкусове и дори леки нюанси на червено, розово и кремаво го превръщат в идеален помощник за всяка дама. Особено препоръчително е използването на балсам за устни през зимата и по-студените дни.

Перфектното червено червило

Това е класика, която не може да бъде подмината просто така. Добрият нюанс на червено не просто поставя красив акцент върху устните, но и ги прави да изглеждат оптически по-плътни и привлекателни.

Спирала

Подчертаният магнетичен поглед е ефект, който всяка жена търси. Ако има продукт, който да заимствате от козметичната индустрия, това определено е спиралата за очи. Тъй като този продукт не е толкова сложен за селекция като почти всички останали, няма как да сгрешите, дори и да не сте наясно с всички характеристики на козметиката.

Инструмент за извиване на мигли

Тук се завръщаме с малко подготовка за долната точка. Ако използвате този тип инструмент в комбинация със спирала за очи, няма как да останете незабелязани.

Черна очна линия с апликатор

Всяка жена обича да изглежда добре, независимо дали използва грим в ежедневието си или само за специални случаи. Винаги дръжте в чантата си черен молив с апликатор, с помощта на който бързо да създадете ефект на опушени очи и да се подготвите за изненадващо събитие.

Гел за вежди

Този продукт не нанася никакъв цвят, а единствената му функция е да придаде правилна и дълготрайна форма на веждите. Именно поради тези си качества, гелът за вежди е еднакво подходящ за дами, които използват често грим и за такива, които са фенове на естествената красота. Добре оформените вежди са като рамка за окото и оформят цялостната визия за кратко време.

Меки сенки за очи

Еднакво добри като основа за силен грим и просто леко подчертаване на очите, този тип сенки не изискват особена техника за нанасяне, но за сметка на това внасят подчертан блясък и акцент.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари