IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Електрическа самобръсначка за употреба с вода, гел или пяна

20 октомври 2014 18 00

Мисията е възможна с Braun WaterFlex

Снимка: Braun

Снимка: Braun

Braun обявява въвеждането на нова вълна при бръсненето с Braun WaterFlex – електрическа самобръсначка, създадена да вдъхнови мъжете да отключат един изцяло нов свят и да почувстват непобедимо гладкото усещане след вода и пяна.

Моделът е специално проектиран за употреба с вода, пяна или гел и превръща електрическото бръснене в плъзгане, като оставя мъжката кожа напълно освежена и чиста.

Обединявайки перфектното изпълнение с комфорта на мокрото бръснене, Braun WaterFlex съчетава най-доброто от двата свята: добрите резултати от електрическата самобръсначка с уникалното усещане от комбинацията с вода, пяна или гел.

Този „воден“ начин на бръснене променя коренно усещането за кожата и това как самобръсначката изпълнява своята задача. Водата омекотява космите на брадата, докато пяната и гелът помагат за успокояване на кожата.

Въртящата се глава на Braun WaterFlex позволява на самобръсначката да се движи нежно по кожата за гладко бръснене с минимално триене. Иновативният модел оставя кожата спокойна и освежена – това е максимален комфорт с минимално усилие, което прави бръсненето почти неограничено.

Дизайнът на въртящата се на 33 градуса глава на WaterFlex е перфектният пример за гъвкавостта, която ти дава тази електрическа самобръсначка. Тя прави възможно гладкото бръснене на по-големи участъци като брадичката и челюстта – самобръсначката се плъзга по лицето подобно на сърф, който се носи по вълните.

Самобръсначката е снабдена с бръснещата система с 3 остриета OptiBlade за оптимална близост и комфорт на кожата. Моделът е 100% водоустойчив, а дръжката му е снабдена с твърда влакнеста мембрана, която защитава вътрешното ѝ ядро от водата и подпомага отделянето на па`ри.

Едновременно с това, специалният дизайн на дръжката позволява здрав захват на самобръсначката по всяко време. Ергономичният и адаптивен WaterFlex се предлага в четири различни цвята, черно, бяло, синьо и червено, така че всеки може да избере самобръсначката, която най-добре пасва на неговия специален и уникален стил.

Тази самобръсначка може да бъде потопена във вода на дълбочина до пет метра без риск в нея да навлезе влага.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
Тоя хубавец на снимката откъде ли го изкопаха?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Кукувица ( преди 9 години )
Фирмата Браун отдавна е продадена на американската Проктор и Гамбле. Фирма Браун не съществува. Самобръсначките се държат на пазара на стара слава и отдавна се произвеждат в Китай. Не бръснат. Достатъчно е да прочетете отзивите на клиенти в Амазон за да разберете истината. Купете си Филипс или някъква друга- само да не пише Произведено в Китай на нея.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар