IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Козметичните тенденции, които никога не остаряват

5 ноември 2014 10 01

Кои са те и защо да ги спазваме?

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Точно след като проследихме всички актуални тенденции, представени на Седмица на модата както в грима, така и при дрехите, се уверихме, че понякога няма нищо по-хубаво от вечните класики.

Особено, когато присъстват и в последните колекции за тази година. Кои са тези три козметични тенденции, които никога няма да спрем да харесваме?

Плитките

Независимо дали ги носите на две или в една, тип „Рапунцел“, плитките си остават най-желаната и красива прическа. Освен че е лесна за създаване, този тип стилизация не изисква кой знае каква предварителна подготовка, има различни варианти на оплитане и освен че е винаги актуална, е подходяща за всеки тип събитие.

Френски маникюр

Не, не е защото асоциираме името му със стила и иконичната красота на Франция и жените там, а защото откакто се помним, присъства навсякъде и е все така актуален. Този тип маникюр позволява съчетаване с всеки един тип силует, независимо от неговия цвят, материя или стил.

Освен това, оптически издължава пръстите, карайки ги да изглеждат много фини и елегантни. Разнообразието, което виждаме през последните години е основно около комбинациите между палитрата – от телесно до черно. Без значение на кой от вариантите ще се спрете – определено няма как да сбъркате.

Грим „Без грим“

Естествената визия при грима е може би една от най-сложните за постигане. Това е така, защото се акцентира основно върху здравия и красив вид на кожата, комбиниран със съвсем лека и умела техника на подчертаване на очите и „рамкиране“ с веждите. Макар и да ви изглежда лесно, това изисква ясно познание относно границата, която се намира между естествена визия и грим.

Стига да се придържате към класическата палитра от телесни цветове, хидратиращи кремове и подхранващи лосиони, гримът „без грим“ винаги е актуален.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари