IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Червила висша мода

20 ноември 2014 14 09

Giambattista Valli в специална колаборация с MAC

Снимка: Elizabeth Brockway

Снимка: Elizabeth Brockway

Италианският моден дизайнер, който през 2015 година ще отбележи юбилейната 10-та годишнина от създаването на едноименната модна къща, обяви специална колаборация с MAC.

Козметичният гигант ще лансира букет от общо 5 нюанса червила, решени в цветна палитра на разцъфваща пролет.

Флоралната тематика е едно от основните вдъхновения на дизайнера, който всеки сезон изненадва публиката с изящно майсторство на изработка и пищно пресъздаване на истински цветя.

Дебютната козметична колекция на Giambattista Valli е в колаборация с гиганта MAC – дългогодишни партньори на дизайнера при представянето на неговите ревюта.

Нюансите на 5-те червила са вдъхновени от цветната палитра, използвана в колекциите на италианеца и са създадени да съответстват на всеки един от различните типове кожа-коса-очи.

От ретро-вдъхновено розово, напомнящо за 50-те години, до тъмен патладжан - козметичните продукти са с матов завършек, „прибран“ в наситена пастелна опаковка.

„Най-хубавото нещо на грима е, че червилото наистина може да промени визията. Ако никога не носите цвят върху своите устни и след това един ден поставите червено, всички реагират: „Уау!“, споделя Джамбатиста Вали.

„Създадох тези червила за жената с индивидуалност, жената, която живее своя живот и не я е страх да носи цвят и да се целува!“, каза дизайнерът.

Дебютната колекция червила на Giambattista Valli с MAC ще бъде достъпна за продажба следващото лято, а дали това е едно ново начало за дизайнера в козметичната индустрия... за сега можем само да се надяваме.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари