IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо да използваме основа за грим?

16 декември 2014 07 46

Основните причини, за които да се замислите

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Основата за грим често е точно този продукт, който най-често пропускаме да използваме, когато се гримираме.

Логиката на повечето жени е, че е важно да изглеждат красиви с грим.

Виждат ефектите на спиралата за миглите, на червилото за устните и на фон дьо тена за кожата.

Това, което обаче не се вижда са вредите, които именно тези разкрасителни продукти нанасят.

Ако към това добавите и всички ползи, които основата за грим има както за вашето лице, така и за добре направения грим, определено ще се замислите повече следващия път, в който стартирате с козметичната си рутина.

Именно поради това, представяме основните причини, заради които основата за грим е задължителна.

Естествена красота

Точно основата за грим е този продукт, който прави гримът ви да изглежда по-естествен. Мекотата на кожата, която той осигурява, е малкият и така добре скрит ключ към перфектния външен вид.

Пори

Големият проблем на всяка втора жена, порите, намират своето лесно прикриване с основата за грим. Едно от основните качества на този продукт е, че може напълно да заличи видимите и големи пори на лицето, които течният фон дьо тен често просто подчертава.

Дълготрайност

Ако ви предстои дълъг работен ден и непосредствено след това дълга вечер с приятели, не бихте искали да изглеждате зле по което и да е време. Точно тук ще ви спаси основата за грим. Тя предотвратява потенето от порите, което е основната причина за размазването на фон дьо тена и ружа.

Блясък

Основата за грим лесно премахва излишния блясък и огледален ефект от лицето, запазвайки свежия и красив вид на вашата кожа. Препоръчваме задължителното му използване, особено ако сте със смесена или комбинирана кожа.

Тен

Изравняването на тена е един от основните проблеми на дамите, който се проявява най-силно непосредствено след настъпването на първите студени дни. Точно в тези моменти, в които са останали буквално само спомени от равномерния и шоколадов загар, основата за грим се появява като задължителен компонент в грим, който не просто да изравни цвета на кожата, но дори и да прикрие зачервяванията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари