IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролет в козметика

18 декември 2014 13 00

Новите тенденции за топлите дни

Снимка: Givenchy

Снимка: Givenchy

Настъпването на топлите дни ни се вижда все по-далечно с настоящото понижаване на температурите.

Истината обаче е, че козметичната индустрия вече е с една крачка пред нас и времето.

Най-известните модни къщи в момента презентират колекциите си за следващата есен, а тенденциите за пролет-лято 2015 вече са обобщени.

Завръщането към основите на сезона и асоциациите с ярките и наситени цветове са главно вдъхновение в козметичната линия на Givenchy.

От модната къща представят своята линия COLOreCreation, изпълнена с разноцветни пигменти и дръзки комбинации при блестящите ефекти.

 

Сенките са съставени основно от тюркоазено, лилаво и свежо зелено, а спиралата допълва наситените нюанси отново в същата цветна палитра.

Яркожълти лакове ще красят маникюра ни през пролет-лято 2015, а дръзкото оранжево и розово определено са и нашите лични фаворити.

Ако има как да определим цветната колекция на Givenchy за пролет-лято 2015 година, то определено ще е „Увеселителен парк“ – мястото, на което мечтите се превръщат в реалност, а дори и големите хора могат да се забавляват като малки деца.

Всички продукти от линията на модната къща можете да видите в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари