IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-задаваните въпроси за красотата през 2014 година

26 декември 2014 11 30

Класацията според Google

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

В последните дни от годината обобщаваме това, което ни е вълнувало най-много през годината и премисляме на колко въпроса намерихме правилните отговори.

Тъй като красотата е до голяма степен в разкриване на малки тайни и трикове, редовно се изправяме пред големи дилеми за своя външен вид.

Тъй като всички сме изпадали в кризисни ситуации, които само и единствено търсачката на Google може да реши, събрахме за вас най-търсените въпроси, свързани с красотата през 2014 година и отговорите към тях.

Искрено се надяваме да посрещнем следващата година една идея по-знаещи и по-красиви.

„Как най-накрая да се отърва от акнето?“

Акнето е един от най-упоритите и разпространени проблеми, които могат да отнемат много време и средства за лечение. За да се справите с него, посетете професионален лекар, който да ви изпише антибиотици, които да бъдат в съответствие с вашия тип кожа и степен на заболяване.

„Как да премахна стриите?“

Появяването на стриите е в следствие от разтягане на кожата при бърз растеж и се появяват най-често след бременност. Засегнатите части най-често са коремът, ръцете, краката и гърдите. Истината е, че все още няма съществуващ крем, който да заличи напълно появилите се следи. За сметка на това, ако наистина повече от всичко искате да премахнете стриите, препоръчваме да се обърнете към процедури с лазер, тъй като те са сред най-обещаващите методи за момента.

„Колко често трябва да мия косата си?“

Това е сред най-често задаваните въпроси от всяка жена. По принцип, честото миене на косата не е сред факторите, които изтощават косъма – можете да използвате подхранващи шампоан и балсам всеки ден. Проблемът идва от инструментите, с които стилизираме своите прически. Пресата, сешоарът и машата са най-големите врагове на здравата коса. Относно миенето, при всеки човек този процес е строго индивидуален и зависи единствено и само от усещането и количеството себум, което произвеждат мастните жлези.

„Какво е BB крем?“

В своята основа, BB кремовете са създадени с идеята за един продукт, комбиниращ в себе си свойствата на няколко отделни. Така например, вместо да използвате хидратиращ крем, основа за грим и фон дьо тен, вашият BB крем съчетава всичко това в едно. Най-често срещаното представяне е уникален козметичен крем, който замества пет от вашите най-често използвани продукти за лице.

„Как да почистя четките за грим?“

Хигиената на четките за грим е изключително важна, тъй като това е инструментът, който влиза в директен досег с кожата и може лесно и бързо да пренесе микроби. Почистването на четките за грим е добре да бъде поне веднъж в седмицата с помощта на малко количество от вашия шампоан за коса. Добре е да ги оставите да изсъхнат на чист въздух и да ги съхранявате по правилен начин. Използвайте специалните опаковки, с които ги купувате, или ги поставете в банята с косъмчетата нагоре.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари