IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Спорт и мода в аромат

14 януари 2015 06 19

Дебютният парфюм на Jeremy Scott

Снимка: Jeremy Scott

Снимка: Jeremy Scott

Всички любители на спорта са запознати с креативната колаборация между Adidas и Jeremy Scott.

Именно съвместната работа между марката и дизайнера ни накара да повярваме, че е възможен „полетът“ из тенденциите на висшата мода и спорта с помощта на обувки.

Иновативният пробив на елементите и акцентите с крила изведоха спортния гигант на една от челните позиции за марки, творящи и в духа на висшата мода.

Съвременното течение за комбинация между двете иначе крайни точки в модната индустрия подтикна Adidas да творят с дизайнери като Mary Katrantzou, Stella McCartney и други.

Началото на 2015, обаче, се отбелязва и с още едно своеобразно разрастване на колаборацията с Jeremy Scott – лансирането на дебютен парфюм.

Дизайнерът представи своето творение със специален кадър, заснет от фотографското дуо Инес Ван Ламсверде и Винууд Матадин, известни още като Инес и Винууд.

Ароматът се отличава със своя унисекс характер, описан като подобен на уханието, което имат чисти кърпи.

Вдъхновен от началото на звездната колаборация, парфюмът е решен в бутилка във формата на маратонка, с поставени върху нея емблематичните крила.

Очаква се ароматът да бъде достъпен за продажба през началото на февруари тази година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари