IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Незаменимият балсам за устни

12 февруари 2015 06 01

Козметичен продукт, без който не можем

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Има козметика, без която нито една жена не може. Дори и да сме пристрастени, това определено е порок, който си заслужава.

Безспорно, първата мисъл е за спиралата за мигли, червилото или фон дьо тена. Истината е, че най-важните козметични продукти са тези, които не променят кожата, а я поддържат.

Именно към тази група се насочваме днес. По-конкретно, става въпрос за така любимия ни балсам за устни. Предимството му е, че може да се използва едновременно като основа за червило, самостоятелно и във всеки един сезон и момент.

Моменталното действие за секунди ни прави по-съблазнителни и със сигурност по-желани за целувки. Представяме ви основните причини, заради които балсамът за устни е меко казано незаменим.

1. Практичен

Балсамът за устни е сред най-практичните козметични продукти в несесера с гримове. Прилагането му е подходящо върху всякакви места, които страдат от значително по-суха и възпалена кожа. Успокояващото действие за секунди се справя със сухи лакти, колена и дори ръце.

Хидратиращите свойства запазват постигнатия ефект за много време, което го прави и подходящ за използване при почистване на кожички около ноктите.

2. Грим

Съществуват две приложения на балсама за устни, които са способни да заместят за много кратко време и професионални козметични продукти. Можете да използвате продукта върху веждите – по този начин задавате сигурна форма, която няма да се промени през целия ден. Освен това, нанасянето върху скулите добавя блясък и дълготрайност на ружа.

3. Инвестиция

Балсамът за устни е от тези продукти, които определено си заслужават инвестицията. Това е така, тъй като гъстата концентрация налага използването на съвсем малко количество, което е напълно достатъчно, особено след правилно разнасяне.

В зависимост от това, за колко проблема и на какви зони го използвате, можете да удължите живота на един балсам за устни до няколко години. Нещо, с което не всеки козметичен продукт може да се похвали.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари