IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Цветовете на любовта

10 февруари 2015 16 08

Разговор с певицата Веси Бонева на тема любов, цветове и маникюр

Снимка: SNB Professional

Снимка: SNB Professional

Забелязваме една тенденция, която определено се затвърждава.

През февруари маникюрът е онзи аксесоар, с помощта на който много жени решават да направят визията си по-романтична и по-изкусителна – начин да приковат вниманието на силния пол.

На тема любов, цветове и маникюр поговорихме с певицата Веси Бонева – млада, успяла и определено влюбена. Любовта си тя определя като всеобхватна – към музиката, към почитателите, към семейството и приятелите.

Отправихме към Веси своето малко предизвикателство. Първата част от него бе да сподели с нас поне една идея за „влюбен“ маникюр и снимките не закъсняха. Маникюрът е направен с продукти на SNB Professional и е дело на Теодора Дачовска – маникюрист към „Стар Нейлз – България“.

Втората част от предизвикателството към певицата бе да продължи следните изречения:

1. Горещите и страстни цветове според мен са ...

Веси: „Винаги съм смятала червеното за един от най-страстните цветове и то във всичките му нюанси – от огненото искрящо червено до тъмен пастел. Ако трябва да нарисувам страстта с лак за нокти върху маникюра си, то тя би изглеждала като абстрактна картина, в която доминира червено в няколко нюанса и може би малко черно, което да придаде загадъчност и драматизъм.“

За огнен маникюр, изберете цветове в червената гама. Можете да заложите на Лак за нокти Цонка, Лак за нокти Любов и Лак за нокти Ивайла на SNB (показани на снимката от ляво надясно).

2. Цветовете, които създават романтично усещане са ...

Веси: „Определено розово във всичките му нюанси. Лилаво – светло и нежнолилаво, а също така и бледожълто. Това са за мен романтичните цветове. Но винаги има място за още един цвят.

Експериментирам с маникюра си често, като за него се грижат професионалистите от „Стар Нейлз – България“ и с тях направихме маникюр в нестандартна комбинация между розово и сиво. Хареса ми! Лаковете са Валентин и Валентина – доста тематично и определено създават романтично усещане.“

За романтичен маникюр, изберете нежните цветове на Лак за нокти Валентин и Лак за нокти Валентина на SNB (показани на снимката от ляво надясно).

3. Цветът, в който ще се влюбя през 2015-та е...

Веси: „Сега подготвяме видео към новата ми песен „Разпалвам микрофоните“ и около него преоткрих неоновите цветове. Затова ще продължа изречението така: Цветът, в който ще се влюбя през 2015-та, ще бъде неонов, може би жълт или лилав неон. Може би новият сезон ще ни изненада с интересни предложения.

Ще ви издам и една тайна – в новата колекция на SNB Professional, която се казва „Гравитация“, има прекрасен пастелен нюанс на лилавото, нежно светлосиньо и уникално пролетно зелено. Може и някой от тези цветове да спечели любовта ми. С нетърпение очаквам официалното ѝ пускане в продажба.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари