IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-ценните съвети за красотата от Седмица на модата

23 февруари 2015 08 42

Професионалистите разкриват трите основни стъпки

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Седмица на модата е едно от най-дълго чаканите събития през годината.

Това е така, тъй като на едно място се представят както най-актуалните тенденции в модата, така и новите задължителни правила в грима.

Съвършените визии се превръщат в основна цел, която всяка жена се опитва да достигне. Ако има тема, която буквално няма как да се изчерпи лесно и бързо, то със сигурност това е темата за света на козметиката и професионалното гримиране.

Майсторските техники са в основата на добрите резултати, затова събрахме трите най-важни правила за добрия грим, представен на Седмица на модата тази година.

1. Очна линия

Очната линия винаги е добър избор. Независимо какви са тенденциите и с каква форма са вашите очи, поставянето на дълга лента в горната част на клепача никога не излиза от мода. Вечната класика оптически отваря окото и внася в погледа незаменимата мистичност.

Можете да нанесете както върху целия клепач, така и само като удължаващ ефект във външния край. За разнообразие, заменете черното с тъмнокафяво, а за по-смелите дори препоръчваме тюркоазено и всички възможни цветове в неонови тонове.

2. Комбинирайте с дрехите

Ако сте решили да носите розов пуловер, изберете грима в същата цветна палитра. Нищо не разкрива вниманието ви към детайла повече от съчетанието. Нанесете розово червило с гланц само в основата на устните, за да създадете оптическа илюзия за плътност и обем.

Освен това, можете да експериментирате и с текстурите – ако едрата плетка е част от ефектите върху силуета, спрете се на матово червило. Ако фееричните кройки и материи преобладават – задължително заложете на блестящ гланц.

3. Едно нещо

Вечното правило в грима не трябва да се забравя! Ако сте решили да изпробвате точно това ярко и наситено червило, заложете само и единствено на него като акцент. Останалата част от лицето придържайте към семплата стилистика. Нанесете на очите една спирала за обем и сте готови!

Ако погледът е зоната, върху която искате цялото внимание, използвайте само балсам за устни или червило в телесен цвят. Никога не комбинирайте, защото е по-вероятно да изглеждате с твърде много грим и изкуствено, отколкото съблазнително.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари