IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Плазмен лифтинг – един от най-естествените и безопасни методи за подмладяване

10 март 2015 14 40

Интервю с д-р Теодора Ибрахим – естетичен дерматолог във „Вита Естетик Център“

Д-р Ибрахим. Снимка: Вита Естетик Център

Д-р Ибрахим. Снимка: Вита Естетик Център

Д-р Ибрахим, какво представлява плазменият лифтинг?

Плазменият лифтинг е нова ревитализираща инжекционна процедура, по-ефективна и съвършена от подобните ѝ козметични процедури. Основана е на възстановяване на младостта и красотата на лицето по напълно естествен и безопасен начин.

Как точно се извършва процедурата?

С помощта на биотехнологично оборудване от кръвта на пациента извличаме „еликсир на здравето и младостта“, като по този начин получаваме плазма, богата на тромбоцити, протеини, хормони и витамини – всичко необходимо, за да се задействат процесите на естествено подмладяване на кожата на пациента така, че тя да функционира като млада.

Получената плазма чрез този метод се инжектира в кожата на пациента и започва да действа вълшебно подмладяващо. Тя подобрява тъканното дишане, водния баланс и предизвиква образуването на нови клетки, които на свой ред образуват колаген, еластин и хиалуронова киселина. Активира се защитната система на кожата, която в бъдеще ефективно ще противостои на застаряването.

Какъв ефект можем да очакваме от процедурата?

Плазменият лифтинг може да се използва не само като подмладяваща процедура, но и за много други неща – в борбата с акнето, косопада и други. Манипулацията забавя процесите на стареене, подобрява гъвкавостта и еластичността на кожата, стимулира регенерирането на тъканите, подобрява цвета и релефа на лицето, намалява мимическите бръчки, овлажнява и подхранва кожата, отстранява акнето, особено добре повлиява и подобрява растежа на косата, съхранява за по-дълго време въведените филъри от хиалуронова киселина.

Плазменият лифтинг също така е един вълшебен метод за възстановяване на щетите, нанесени върху кожата вследствие от пушенето. И не на последно място, този метод е много ефективен при третирането на целулит и стрии.

Какви са предимствата на метода спрямо класическите методи за подмладяване?

Най-голямото предимство за мен е фактът, че използваме плазма от кръвта на клиента, т. е. по никакъв начин не вкарваме в организма чужди тела и субстанции, които биха могли да доведат до нежелани реакции.

Процедурата не предизвиква алергии и странични ефекти, а същевременно има висок козметичен и лечебен ефект. Чрез този метод ние черпим нашата красота от собствената си кръв.

Още едно предимство на плазмения лифтинг е, че той се явява чудесно допълнение към процедури като поставяне на филъри, ботокс или мезотерапия, като допълнително подсилва ефекта от тях.

Колко процедури са необходими и през какъв период от време?

Броят процедури се определя в зависимост от базовото състояние на третираната област. Обикновено правим процедурата веднъж месечно. Ефектът се натрупва с всяка следваща процедура, като продължава и след спирането им.

За информация и записване на час: 0895 624 388

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари