IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво говори за вас външният вид?

13 март 2015 08 27

Бърз тест, определящ характера

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Цялостната визия на една жена играе ролята на своеобразна визитна картичка за личността и характера, които тя притежава.

Неслучайно вярваме, че симпатиите и преценката за хората от пръв поглед често се оказват най-правилни. Това е така, тъй като характерът на една жена определя не само поведението ѝ, но и отношението към самата нея.

Изпипаната външност лесно се асоциира с внимание към детайла и отговорност както към самите нас, така и към околните. Не става въпрос дали предпочитате силен или лек грим, а дали се грижите за същината на своята красота.

Именно защото вярваме във взаимовръзката между характера на една жена и нейния външен вид, решихме да направим бърз тест, който да определи какво говори за вас начинът, по който изглеждате.

Въпросите са свързани както с детайлите около визията, така и с основни белези на различните характери. Крайният резултат представя пълна характеристика на типа жена, която сте.

Защото цените красотата точно толкова, колкото нас, имаме и специална, допълнителна изненада за вас.

След като решите теста и видите своя резултат, попълнете формата за контакт. Една от читателките ни ще получи 1 безплатна процедура антицелулитна мезотерапия при д-р Веселин Динев от „Вита Естетик Център“, а победителката ще бъде избрана чрез жребий.

Ако искате да разберете какъв тип жена сте според красотата и как тя ви определя, попълнете теста ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари