IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За кожата с любов – станете Skin Checker

24 април 2015 05 10

Заедно в борбата срещу рака на кожата

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Вдъхновени от фактите: ние сме загрижени за здравето на любимите си хора повече, отколкото за нашето собствено. Затова Лаборатории La Roche-Posay създаде интерактивна платформа, насърчаваща всички да следят и наблюдават бенките си и тези на хората от семейството.

Също така да се консултират с дерматолог ако забележат подозрителни белези. Чрез този семейно и обществено ориентиран подход, марката насърчава хората да разпространяват информацията и да направят проверяването на бенките автоматичен ежедневен навик.

Чрез официалното филмче на кампанията – далматинците преглеждат петната си, брандът променя обичайните кодове на кампаниите за превенция. Далматинците внимателно преглеждат взаимно петната си по цялото тяло, използвайки системата за наблюдение, създадена от дерматолозите: лице, скалп, предна и задна част на краката, гръб и т. н., без да забравят и ушите, и с помощта на огледало достигат до места, които не са непосредствено видими.

Ето защо е толкова полезно да си помагаме един на друг! Посланието е ясно: грижете се за хората около вас, като станете Skin Checker на своите близки. Пазете ги от рак, като откривате всякакви необичайни петна и ги насърчавате да посещават дерматолог, най-малко веднъж годишно!

Това е модерен, нестандартен и емоционален подход, което го прави още по-ефективен ... и в същото време високо професионален! Извън видео кампанията, платформата Skin Checker предлага подробна информация за рисковете от рак на кожата и съвети как да се предпазвате от слънцето, както и обучение по метода ABCDE: лесен и широко признат в дерматологията метод, използван за идентифициране на съмнителни бенки с невъоръжено око.

Станете Skin Checker и вижте официалния клип на кампанията.


Специалната линия слънцезащита Anthelios е създадена с термалната вода на марката и дава много висока UVA – UVB защита за чувствителна или предразположена към слънчеви алергии кожа.

Технологията Mexoplex позволява постигане на максимална ефективност с минимално количество на химичните филтри (UVB и подсилена UVA защита). Добавената нова съставка с антиоксидантно действие, Байкалин, допълнително подсилва защитата. Изключително подходящ за хора с непоносимост и алергии към слънцето.

Уникална нова текстура, разтапяща се в кожата при нанасяне, подходяща за нормална към суха кожа. Не се разтича и не дразни очите. Подсилена водоустойчивост. Предлага се стандартен и оцветен ВВ вариант (универсален нюанс).

Съдържат термалната вода La Roche-Posay, богата на селен, с успокояващо и антиоксидантно действие. Нанася се лесно, не е мазен и не запушва порите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари