IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маникюр в дрескод!

8 май 2015 12 01

Как да направим декорация със смокинг

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Красивият маникюр е тайната към успешната и завършена визия. На околните винаги им прави впечатление, ако сте се погрижили за своите нокти и сте ги създали по начин, по който да се явяват идеалният аксесоар за вашата визия.

По този начин не само, че демонстрирате вкус, но и затвърждавате факта, че сте човек, който държи да изпипа всичко до най-малкия детайл.

Днес ще ви представим една интересна, лесна и много закачлива декорация, която буквално материализира строгите норми на официалния дрескод.

За да се справите успешно със задачата, ще ви бъдат необходими:

Черен лак за нокти

Бял лак за нокти

Топ лак

Златни топчета за декорация

Хартиени лентички

Тъй като обикновено дамите се спират на класическата монохромна комбинация от черно и бяло, маникюрът също ще бъде такъв. Това, разбира се, не означава, че не можете да експериментирате с широката гама от нюанси в палитрите на козметичните фирми.

Навийте хартиените лентички така, че да образуват кръгче. След като сте лакирали ноктите с подходящ заздравител, поставете хартиените кръгчета така, че да покрият плътно малка част от горния край.

Лакирайте останалото от плочката в черно. Изчакайте да изсъхне и с белия лак за нокти нарисувайте внимателно две точки, които да уголемите и слеете.

Това ще бъдат якичките на вашия смокинг. Когато ноктите изсъхнат напълно, лакирайте с топ лак и наредете няколко от златните топчета така, че да изглеждат като копченца на костюм.

Лакирайте целите нокти с топ лак и сте готови да впечатлите всички.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари