IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-добрите червила за лятото

10 юни 2015 05 00

Кои цветове са добър избор?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Лятото е сезонът, в който червилото ни не само оставя следи по студените чаши с коктейли, но и върху лицето ни.

За съжаление, високите температури се оказват не толкова добър приятел на козметичната индустрия и продуктите, които тя произвежда.

Естествено, това се отразява и на нас, тъй като никоя жена не се задоволява със „сравнително добър вид“.

Желанието ни да изглеждаме перфектно изисква освен различни познания в сферата на техниките за нанасяне на червило, но и такива в селекцията на цвета.

Тенденциите от модния подиум за сезона се открояват с две насоки – едни класически нюанси, които винаги са актуални за лятото и дръзките предложения за дамите, които искат да се откроят.

Днес ще ви представим цветовете червила, с които не просто няма да сбъркате, но и с които трябва задължително да се сдобиете.

Пътят към естествената лятна красота никак не е дълъг, ето и първата стъпка.

Светлорозово

Можете да използвате този цвят почти във всяка част на летния ден. Смело нанасяйте върху устните ако сте в офиса, пазарувате или просто се радвате на хубавото време в парка. Най-хубавото е, че този нюанс отива на всякакъв тип кожа и комбинация с очи и коса.

Нюд

Естественият и мек нюанс на беж е чудесен начин да завършите както силен, вечерен грим с опушени очи, така и лека, естествена визия. Хубавото на този цвят е, че дори и да сте изложени на постоянно слънце, няма вариант, в който да ви личи, ако се размажете.

Праскова

Цвят на зряла праскова е добър избор за дамите, които са със светли кожа, коса или очи. Той внася точно толкова акцент, колкото е необходимо, без да се прекалява с наситеността. В случай, че искате да преминете от ежедневна към вечерна визия, подсилете съвсем малко с молив за устни.

Лилаво

Най-светлият нюанс на лилаво е специфичен цвят, който внася баланс при дами с тъмна кожа, коса и очи. Ако по принцип не ви отива, но изключително много го харесвате, лятото е времето, в което се сдобивате с тен и можете да се възползвате от това. Вземете най-доброто от шоколадовия загар и използвайте възможностите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари