IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Красиви за по-малко от минута? Има как

2 юли 2015 14 10

Съвети за съвременни жени

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Алармата постоянно звъни, а часовникът е толкова безмилостен към вас, че не ви оставя 5 свободни минути.

Дори и когато станете навреме, отново не смогвате да обърнете внимание на външния си вид или поне не толкова, колкото ви се иска.

Естествено, мислите си, че просто няма начин да успеете да се приведете във вид за толкова кратко време и често жертвате точно това.

Разбира се, ние винаги сме „за“ открадването на няколко ценни секунди, които да променят визията ви.

Просто защото ако се чувствате добре, това се отразява на вашето самочувствие и с лекота успявате да се справите с всички задачи.

Представяме ви триковете, които за по-малко от минута ще ви направят красиви.

1. Несесер с гримове

Винаги си носете малка чантичка с грим във вашата чанта. Малкият несесер може да се окаже животоспасяващ и трябва задължително да съдържа балсам за устни, коректор, спирала за мигли и четка за вежди. С тези принадлежности, всяка една свободна минута може да се превърне в момент за красиви ритуали.

2. Две в едно

Моливът за устни е силно оръжие с две действия. Той ще придаде мигновена свежест на устните, а също така може да бъде използван и като руж. Само нанесете няколко леки точици и размажете добре с пръсти.

3. Прическа

Напръскайте косата със спрей за вълни или използвайте обикновена пяна за къдрици. Намачкайте и вържете високо на кокче в горната част от главата. През това време можете да си сложите душ, да се облечете и чак когато тръгнете да излизате, пуснете прическата. Ще се сдобиете с красива и небрежно чуплива коса.

4. Очи

Ако нямате време да поставите спирала, сенки и основа върху клепачите, използвайте ъглова четка за очна линия. С нея направете лента, като следвате линията на миглите. По този начин оптически ще отворите погледа и ще издължите формата на окото.

5. Лице

Кремообразният светъл коректор покрива зачервявания и всякакви други несъвършенства. Можете да го използвате успешно и за да акцентирате и изсветлите дадена зона на лицето. Поставете няколко капчици под очите и под скулите, след което разнесете добре, докато се получи пълно сливане. Същата техника работи успешно и в долния клепач за освежаване на погледа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари