IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да направим устните плътни само с червило?

8 юли 2015 12 03

Лесен трик с коректор

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Плътните и обемни устни са голяма мечта на много дами. Няма съмнение, че плътността и мекотата могат да променят цялостния начин, по който изглеждате.

Сами сте забелязали как с поставянето на обикновен балсам, изведнъж се чувствате много по-добре и дори вдигате с една идея самочувствието.

Има една добра и една лоша новина. За съжаление, не всички дами са родени с естествени плътни устни, но за сметка на това вече има методи, с които да ги постигнете.

Тук далеч не става въпрос за болезнени процедури и специални инжекции или манипулации, които изискват да „легнете под ножа“.

Козметичната индустрия се е постарала да намери алтернативни варианти за всичките ни искания, без това да ни коства кой знае какво повече от малко отделено време.

Представяме ви лесна техника, с която да направите устните си наистина съблазнителни и примамливи.

Единственото, което ще ви трябва, е коректор, червило и гланц.

Стъпка 1

Поставете коректор или много бледо червило в средата на горната и долната устна. Гледайте лентата да не е твърде дебела и да обхваща еднакво широка зона и от двете страни, за да се получи симетричност.

Стъпка 2

Попълнете останалата част в краищата с по-тъмно червило от първото (в случай, че сте използвали червило вместо коректор). След като очертаете старателно, смесете контрастните нюанси така, че да не си личи, че са два отделни цвята.

Стъпка 3

Завършете визията с гланц за устни, който допълнително да внесе плътност и блясък във вече значително по-красивите ви устни. Можете да използвате техниката и да експериментирате с различни цветове.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари