IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да носите бретон в топлите дни?

27 август 2015 09 00

Красивата прическа може да създава проблеми

Сиена Милър, Снимка: Instagram

Сиена Милър, Снимка: Instagram

Перфектният бретон понякога е точно това, от което има нужда нашата прическа.

Буквалното създаване на „рамка“ на лицето може да бъде идеалният начин да акцентираме върху чертите, които харесваме най-много и да прикрием някои недостатъци, като малко по-широко чело, например.

Всичко това е прекрасно, но зад съвършенството винаги се крие голяма доза труд и положени усилия, а този тип прическа не прави изключение.

Дори и да сте използвали правилната четка и ъгъл със сешоара, летните високи температури и влажност на въздуха могат да съсипят цялостния ви вид за секунди.

Представяме ви няколко лесни прически, които можете да наложите в своето ежедневие, ако сте от жените, които са се възползвали от бретон и не мислят скоро да се отказват от него.

1. Плитка

Вземете идеята на модела Каролин Трентини и създайте корона от сплетената ви коса. Докато увивате кичурите един в друг, захванете и бретона. Завършете с лак за коса, за да сте сигурни, че прическата ви ще е дълготрайна.

2. Преметнете настрани

Вземете пример от Сиена Милър и докато сушите косата си, срешете на път настрани и оформете така, че бретонът ви да заеме тази посока. Завийте към външната страна и пръснете малко лак. Този вариант е подходящ за дами с всякаква дължина на бретона.

3. Шал

Увийте копринен шал и го поставете вместо лента за коса. Леката и ефирна материя ще позволи на кожата ви да „диша“ без да запарва и успешно ще прибере бретона от лицето ви. Това е лесен начин за секунда да решите проблема с летните жеги.

4. Фиби

Поставете няколко фиби, с които да приберете по-късите части на своя бретон. По-дългите оставете по същия начин, по който е направила и Суки Уотърхаус – това ще ви придаде небрежнен и красив вид.

5. Гладко прибиране

Ако имате по-дълъг бретон, като този на Алекса Чунг, добър вариант за вас е плътно прибраната назад коса. Използвайте гребен и лак за коса, с който да задържите предната част прилепнала към тила.

Снимки: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари