IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Цветна спирала за всеки тип очи

30 август 2015 12 00

Как да изберем продукт според цвета на очите

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Цветната спирала е един от тези козметични продукти, които могат да бъдат много коварни.

Правилно поставена и селектирана, тя разкрива неподозирани начини да подчертаем очите и да внесем мистичност, комбинирана с експериментаторски и иноваторски дух.

От друга страна, една грешна стъпка и е възможно да станем за смях. Както много пъти сме казвали, границата между красиво и смешно в козметиката не винаги е толкова тънката, колкото ни се иска да бъде.

Точно поради тази причина представяме решение на най-трудната част – как да изберем цвета на спиралата според естествената окраска на нашите очи.

Вижте кой нюанс е най-подходящ за вас.

1. Кафяви очи

Лилавото и много тъмно синьо са идеалните нюанси, с които да подчертаете топлите кафяви очи. Именно това е лесният начин, по който да привлечете вниманието в погледа и често не се налага да поставяте какъвто и да било друг грим. Сама по себе си спиралата е абсолютно достатъчна.

2. Черни очи

Черните очи могат да изглеждат много добре с по-тъмни цветове и пигменти. Заложете на патладжанено, морско синьо и маслено зелено, например. По този начин ще създадете плавен контраст, който хем ще се забелязва, хем няма да е твърде натрапчив.

3. Сини очи

За сините очи важи правилото на съчетанието. Спокойно можете да изберете същия нюанс като естествения ви цвят и да постигнете ефект на наслояване. Заради светлите нотки в очите ви, можете да изберете и кафяво, което да контрастира.

4. Зелени очи

Направете комплимент на зелените очи с лилави нотки в спиралата за мигли. Както и при сините очи, тук наслояването е предпочитан ефект, така че смело залагайте на зелено.

5. Пъстри очи

Чистите пъстри очи могат да се съчетаят добре със синьо, лилаво и зелено. Не забравяйте, че след като веднъж поставите цветна спирала за мигли, не е необходимо да нанасяте повече грим върху очите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари