IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тайната на гъстите мигли

19 септември 2015 06 23

Правилната спирала и нейните предимства

Снимка: Avon

Снимка: Avon

Гъстите и прекрасни мигли са един от най-красивите начини, с които бързо да се сдобием с магнетичен поглед.

За съжаление, не всички жени са природно дарени с дълги и извити косъмчета, но козметичната индустрия се е погрижила и за тях.

Правилната спирала е способна за секунди да промени начина, по който изглеждате, дори и в най-натовареното ежедневие.

Козметичният гигант AVON представи на специално събитие най-новата си спирала Big&False Lash. Интерактивното събитие имаше задачата да запознае гостите отблизо с новия продукт, като им покаже индивидуално ефекта върху техните мигли.

Това стана възможно благодарение на иновативен софтуер, който отчита движението на миглите, като според силата и бързината управляваше осветлението на залата. Софтуерът беше специално разработен, за да улови истинската сила, която козметичният продукт дава на всяка дама.

Спиралата е първата в портфолиото на марката, създадена специално, за да придаде ефект на професионално поставени изкуствени мигли.

С патентованата си формула „1000 Fiber“ тя създава панорамен обем благодарение на хиляди фибри с различна дължина и форма, които се вплитат без сплъстяване и размазване.

„Основното предимство на спиралата, което я прави незаменим другар при разкрасяването за всеки повод, е формата на нейната четка. Бадемовидната й форма не позволява на миглите да останат спластени или недоизвити. Осигурено е перфектно покритие от основата на окото и ъгълчетата по цялата дължина на миглите. Така с минимални усилия постигаме максимален ефект“, сподели своите впечатления от спиралата професионалният гримьор Зоран Коцов.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари