IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Правилата на червилата – Част 2

28 септември 2015 06 00

Няколко практични съвета

Снимка: Paper Magazine

Снимка: Paper Magazine

Червилата сигурно са един от козметичните продукти, които всяка жена притежава.

Без значение дали обичате да се гримирате или не, вие със сигурност знаете каква е силата на червилата и как са способни да променят цялостната ви визия.

Именно поради тази причина решихме да вдигнем завесата зад един от най-използваните продукти на козметичната индустрия и да ви разкрием тайните на неговата лесна употреба и зашеметяваща визия.

Представяме ви втора част на правилата за червилата, които трябва да спазвате всеки път.

1. Използвайте молив

Често разпространено твърдение е, че моливът за устни може да бъде едновременно най-добрият ви приятел и най-големият ви враг. И това никак не е случайно, дори напротив – много е вярно. И в двата случая моливът има много важна роля в създаването на перфектното червило. Използването му ще зададе правилната форма и граници, към които да се придържате.

2. Започнете от средата

Винаги! Започнете да нанасяте червилото от средата на устните и след това разнесете в краищата. Най-добре е да направите това с помощта на четка. Експертите винаги използват четка, защото с нея нанасянето е много по-прецизно и вероятностите за грешки са по-малко. Особено в сравнение с директно нанасяне с червилото.

3. Омекотете ръбовете

Просто поставете малко количество червило в краищата и разнесете с устни, за да се получи по-естествен контур.

4. Кърпичка

След като нанесете първия пласт от червило, задължително използвайте кърпичка, която да целунете или да притиснете между устните. По този начин ще премахнете прекомерното количество и ще направите нюанса много по-дълготраен. След това нанесете втори пласт.

5. Почистване

Винаги почиствайте устните от червилото преди да си легнете. Не оставяйте то да се размаже по цялата ви възглавница и не забравяйте да ексфолирате след като сте почистили устните си. Завършете с хидратиране с любимия ви балсам за устни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари