IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Наука и изкуство на архитектурата за кожата

9 октомври 2015 08 33

Иновативен подход срещу бръчките на лицето

Снимка: Avène Physiolift

Снимка: Avène Physiolift

Също като основите на сграда, кожата е поддържана от ултраструктуриран скелет, който ѝ позволява да устои на външните фактори с еластичност и динамичност.

Той е съставен основно от колагенови фибри, които осигуряват стегнатост и устойчивост на кожата, от хиалуронова киселина, воден гел, който обгръща фибрите в дермата и който съставя укреплението на кожата и ѝ придава изпълнен вид.

Под влиянието на времето, колагеновите фибри се разреждат, хиалуроновата киселина започва да изчезва. Кожата прогресивно губи своята структура, своята материя. Лишена от подкрепящия ефект, тя образно казано отслабва.

Появяват се бръчки и дълбоки бразди. Дори ако това отслабване на скелета на кожата с течение на времето е неизменно, то е възможно, като се съхрани функционалността на съставящите го материали, да се подсили структурата ѝ, по начин, по който тя може да устои по-дълго време.

Стратегията, избрана от Дерматологични лаборатории Avène, е да се устои на времето, за да се забави часът, в който бръчките и дълбоките бразди се появяват и да се преоткрие гладката, стегната и озарена кожа.

Серията Physiolift научава кожата как да излъже времето, с изразен респект към физиологията на кожата, усилвайки естествените механизми. Серията предлага конкретни решения за жените, желаещи да съхранят своята младост.

Ефикасни и високотехнологични формули, които целят изразените бръчки, дълбоките бразди и загубата на стегнатост. Текстури, богати на Термална вода Avene, които са подходящи за всеки тип кожа включително чувствителната.

Будещи сетивата галеники, които предоставят интензивно удоволствие при нанасяне и допринасят за ефикасността на продуктите: разстилащ се мус, който перфектно попълва вдлъбнатостта на бръчките за повече ефикасност, ефект тип „пластир“ за проникване на съставките или дори 3D повдигаща мрежа, текстурите са копринени, плътни или леки като перце... за да забравите на мига усещането от тях по кожата.

Линията съдържа дневен крем, дневна емулсия, нощен балсам, грижа за околоочния контур и филър.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари