IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-добрите козметични продукти за подарък

20 октомври 2015 07 30

Няколко добри идеи, с които да зарадваме близка жена

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Празничните поводи не са само добри случаи да се съберем с приятели, но и моменти, в които създаваме незабравими спомени.

Това са миговете, в които показваме своята любов, загриженост и познаване на другия човек. Тази благодарност обикновено се засвидетелства чрез специален подарък, подбран само и единствено за обекта на нашето внимание.

Без значение дали става въпрос за рожден ден, имен ден, годишнина или някой друг повод, козметиката е чудесен вариант, с който да накарате някоя дама да се почувства специална.

Тъй като индустрията се е постарала, предлагайки огромно разнообразие от продукти, понякога може да бъде сложно да изберем най-подходящите такива за жената, която ще изненадваме.

Именно поради тази причина селектирахме козметика, която се явява универсална и със сигурност ще отива на всеки тип комбинация от коса, очи и цвят на кожата.

1. Сенки за очи

Повечето дами изпробват няколко вида сенки през живота си и се придържат към тези, които смятат, че им отиват. Ако обектът на вашия подарък е фен на козметичните продукти, то можете съвсем спокойно да селектирате една пълна палитра от всякакви нюанси на различни цветове. По този начин със сигурност ще уцелите любимия нюанс, но и ще дадете възможност за експериментиране с другите. Пък кой знае, може да накарате дамата да експериментира и да се влюби в нещо, в което най-малко е очаквала.

2. Балсам за устни

Ако имате лимитиран бюджет или става въпрос за малък подарък, вместо да прибягвате до изключително скъпи гланцове или червила, купете висококачествен балсам за устни. За разлика от останалите продукти за устни, балсамите са много по-практични и в действителност е добре всички дами да ги ползват. Разгледайте тези с екзотични аромати и се постарайте да купите балсам за устни, който няма цвят, но хидратира добре.

3. Четки за грим

Един от най-важните инструменти за козметичните продукти са четките. Съществуват комплекти, които съдържат пълната гама размери четки за грим. Другият вариант е да заложите на една голяма четка, която може да се използва едновременно за пудра и руж.

4. Хидратиращи маски за коса

Този тип козметични продукти са задължителни за всички дами, без значение от типа коса, която имат. Можете да се спрете на комплект дълбоко хидратиращи маски, които заздравяват косъма и връщат блясъка и здравината на прическата. С този подарък със сигурност ще зарадвате дамата и можете да бъдете сигурни, че ще го използва.

5. Масло за лице

Винаги е добър избор да подарите на близък човек естествено масло. Този тип продукти са универсални и еднакво добре могат да се използват директно чрез нанасяне върху лицето или да се добавят като основна съставка в маска за коса, например.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари