IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да запазим устните красиви през зимата?

1 ноември 2015 15 00

Няколко идеи, с които да преборим ниските температури

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Зимата със сигурност е сезонът, в който тялото и кожата изискват една идея по-специфични грижи, отколкото през останалото време на годината.

Силните ветрове и ниските температури често оставят следи върху местата, на които кожата е по-нежна.

Обикновено, устните през зимните дни често страдат от напукване, изсушаване и зачервяване – нещо, което освен, че не изглежда красиво, причинява дискомфорт.

Представяме ви няколко идеи, с които да съхраните устните си меки, нежни и готови за целувки.

Ето изпробваните трикове, към които съветваме да се придържате този сезон.

1. Червило

Преди да започнете с козметичните продукти, уверете се, че устните са чисти и добре ексфолирани, за да не съсипете красивите пигменти в червилото. Хидратирайте преди всяко нанасяне. Поставете цвят в средата на горната и долната устна и чак тогава преминете към краищата. Притиснете устни една върху друга, за да пренесете нюанса и да разнесете добре. Това може да се случи с използването на хартиена кърпичка. Нанесете още един слой червило.

2. Палитра

Ако искате устните ви да се открояват, изберете цветове, които са подходящи за вашата кожа, коса и очи. Селектирайте различни нюанси и ги дръжте винаги в себе си, за да имате алтернатива от различни цветове, които да изглеждат свежи и модерни през целия сезон.

3. Текстури

Селектирайте текстури, които вашата кожа понася добре. От „мокър“ ефект до гланцове, червилата са достъпни в разнообразни текстури, между които можете да избирате. Това, разбира се, зависи и от повода, който ви предстои. Гланцовете ви правят да изглеждате млади и свежи, а матиращият ефект е идеален, ако искате да постигнете по-класна и бизнес визия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари