IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нестандартни съвети за красота

12 ноември 2015 07 45

Идеи за перфектна визия

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Традиционните процедури и продукти за красота са много добре познати на по-голямата част от суетните жени.

Индустрията непрестанно представя нови и нови иновации, които не просто правят живота ни по-лесен, но и ни променят по начин, по който да покажем по-доброто си „Аз“.

Въпреки това, ежедневно откриваме някои лесно приложими и евтини начини да постигнем добри резултати и желани ефекти с подръчни средства.

По тази причина селектирахме за вас някои нестандартни, но проверени начини, с които да постигнем желаната красота.

1. Дълготраен аромат

За да удължите живота на вашите парфюми върху кожата и да се радвате на приятен аромат през целия ден, използвайте вазелин. Просто разнесете малко количество върху зоните, в които ще впръскате ароматната течност.

2. Кисело мляко в косата

Това е един от най-странните методи да укротим и предпазим косата, който обаче работи безотказно. Използвайте малко количество кисело мляко преди да оформите косата с преса или маша. По този начин прибирате стърчащите косъмчета и предпазвате косата си от високата температура на инструмента за красота.

3. Кокосово масло

Естествените масла винаги са най-добрият възможен избор за косата. Използвайте кокосово такова и нанесете по дължината на цялата коса. Оставете да подейства за поне 20 минути и след това измийте с шампоан и балсам. По този начин ще заздравите косъма и ще върнете неговия блясък.

4. Зехтин за почистване

Макар да изглежда неприятен за нанасяне и труден за измиване, зехтинът е чудесен алтернативен вариант, с който да почистите лицето. Нанесете върху цялото лице и почистете грима с него. Не само, че ще се радвате на чиста кожа, но и ще хидратирате.

5. Очна линия

Очната линия е сигурно един от най-сложните трикове в красотата. С днешна дата индустрията се е погрижила за многобройните варианти и удобни текстури, но въпреки това идеалният край пак е труден. За целта използвайте малко парче тиксо в долната част на външния ъгъл на окото. По този начин ще фиксирате формата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари