IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-странните козметични процедури в света

17 ноември 2015 06 00

Пробвали ли сте импланти на ириса или вътрешен сутиен?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Разнообразието от традиции и култури налага различни стереотипи и разбирания за красота във всяка точка на света.

На места за идеална жена се смята тази, която е родена с тъмна и къдрава коса, тъмни очи, а на други – блондинки със светли очи и бледа кожа.

За да отговарят и да се впишат в своя стереотип, дамите често се подлагат на различни процедури, които да им помогнат да постигнат желания резултат.

Някои от тях са забавни, други са странни, а трети са направо плашещи и ужасяващи.

Представяме ви най-странните козметични процедури, които дами от далечни точки на света практикуват.

Трансплантация на мигли и вежди

Трансплантацията на косъмчета далеч не се ограничава само до главата. Много хора се подлагат на трансплантация от този тип за миглите и веждите, за да се справят с тяхната промяна с възрастта. Тези процедури могат да ви помогнат да се сдобиете с идеалната форма и плътност, но често оставят белег върху кожата.

Фейслифт на ходилата

Мислите си, че лифт процедурите са само за лицето? Помислете отново, защото едно от най-често избираните места за подобна манипулация са краката. Тази операция е за дами, които искат да намалят мазнините в пръстите си или искат да намалят дължината на петите и да ги направят да изглеждат тесни и атрактивни. Много често се среща тази процедура при жени, които желаят да се поберат в даден, по-малък от техния номер обувки.

Операцията на Пепеляшка

Друга известна операция, която цели да помогне на дамите да се поберат в своите обувки на висок ток, е така наречената „Пепеляшка“. Възможно е някои модели да причиняват болка върху малкия пръст на крака при носене, затова процедурата просто премахва проблема... тоест, малкото пръстче.

Ботокс „Лице без емоция“

В света има жени, които не искат да демонстрират каквито и да било емоции със своето лице. Именно те са привърженички на процедурата Ботокс „Лице без емоция“. Както става ясно, ботокс се инжектира върху лицето така, че на никого повече да не му е ясно дали сте тъжни, ядосани или щастливи – точно както на професионален играч на покер. Ефектът обикновено трае между 3 и 4 месеца.

Импланти на ириса

Не харесвате цвета на очите си? Променете го с поставянето на импланти върху ириса. Те са изработени от силикон, който се сгъва и поставя в очите, за да покрие ириса.

Мъжки лазерен лифтинг

Тази процедура е предназначена само и единствено за мъже, които искат да изглеждат по-млади... там, долу. Това е нехирургична форма на подмладяване на скротума, която включва използване на лазери за премахване на окосмяването, заличаване на бръчки и промяна на цвета на скротума.

Вътрешен сутиен

Всички дами искат да се сдобият с големи и оформени гърди, а пластичната хирургия има решението. Процедурата по поставяне на вътрешен сутиен представлява втвърдени силиконови чашки, които се поместват под гръдната тъкан и след това се „вдигат“ с копринени ленти. Всичко това се завинтва за гръдния кош с малки титаниеви котви.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари