IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Без повече падащи мигли!

19 ноември 2015 07 15

Как да се предпазим?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Дългите и гъсти мигли със сигурност са един от начините, с които правим погледа си да изглежда не просто красив, но и магнетичен и привлекателен.

Именно поради тази причина, всячески се опитваме да запазим за по-дълго и дори да стимулираме растежа на ценните косъмчета.

За съжаление, падането на миглите е сериозен проблем, който голяма част от жените често игнорират.

Използването на некачествена козметика, неблагоприятните съставки и нездравословната диета са само част от основните причини, които водят до неприятния ефект.

Тайната на решението е да не изпадате в паника и да започнете да се грижите за миглите.

Представяме ви три основни стъпки, които не просто ще намалят падането, но и ще стимулират растежа.

Масла

Използвайте рициново масло или зехтин преди лягане. Измийте добре старата четка от изсъхналата спирала и всяка вечер напоявайте добре и нанасяйте обилно върху миглите. По този начин ще заздравите косъмчетата, ще придадете блясък и ще стимулирате растежа им.

Диета

Както добре знаем, правилната диета се отразява цялостно върху организма. Именно поради тази причина, приемайте храни, богати на витамин Е, C, магнезий, каротин и цинк. Ще забележите разликата до няколко седмици след налагането на здравословния режим.

Грим

Задължително премахвайте добре грима от лицето преди да си легнете. Дори и малкото количество останала спирала е способна да увреди косъмчетата и да предизвика тяхното отделяне от клепача. Използвайте подходящ продукт, съобразен с вашия тип кожа и нужди, и се научете да пиете поне по два литра вода на ден.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари