IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Повече хиалурон връща годините назад

20 ноември 2015 14 44

Новият Eucerin Hyaluron-Filler CC

Снимка: Eucerin

Снимка: Eucerin

Младите и активни жени в България вече могат да се възползват от по-лесна и достъпна защита против стареенето на кожата на лицето, благодарение на новия Eucerin Hyaluron-Filler CC, който компанията Beiersdorf представи пред модни журналисти и блогъри в София.

Новият продукт тества в рамките на две седмици кондиционният треньор Цвета Капитанова. Тя сподели колко е важно за всяка активна жена да има продукт, който да улеснява грижата и за кожата на лицето.

„Аз съм спортист, майка и жена, която активно участва в различни обществени събития и новият продукт напълно задоволява моето желание да имам един продукт, който да ме защитава при тренировките на открито от слънцето, дори и сега през зимния сезон. Радвам се, че се появи този продукт, който да ми дава повече увереност в борбата против стареенето и вечер преди събитие да го използвам като основа за грим“, сподели Цвета Капитанова.

* Д-р Дончо Етугов и Цвета Капитанова

Новият продукт се предлага в два тона – за по-светъл и по-тъмен тен на лицето. Кои са основните преимущества на новото попълнение сподели естетичният дерматолог Д-р Дончо Етугов.

„Това е точният продукт за всяка активна дама над 30 години, който ще ви даде по-голяма увереност, че защитавате правилно вашата кожа и работи в дълбочина на бръчките. Той предлага ефективна грижа, защото комбинира високо и нискомолекулярна Хиалуронова Киселина, докато биоактивният Глицин Сапонин подпомага собственото производство на запълващата бръчките Хиалуронова Киселина. Другото предимство е SPF 15 и UVA защитата на продукта, които ефективно предотвратяват преждевременното стареене на кожата, възникнало в следствие на UV лъчите.“

Най-голямото удобство за дамите ще бъдат цветните пигменти в продукта, които изравняват тена на кожата и мигновено коригират вида ѝ.

Благодарение на това, близо 90 процента от присъстващите на представянето оцениха като по-млада с 4 до 5 години снимката на Цвета Капитанова, направена след полагането на продукта.

По думите на Д-р Дончо Етугов, новият продукт на марката е с немазна текстура, която се топи върху кожата и клинично и дерматологично е доказана съвместимостта му с всички типове кожа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

desita1 ( преди 8 години )
доказаха , че влагат канцерогенни съставки в тези продукти, за да консервират кожата ви , така че мили жени , не купувайте ***
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
lol ( преди 8 години )
по-пошла платена реклама просо няма!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар