IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защитена коса и превъзходна прическа

9 декември 2015 08 00

Как да постигнете това?

Снимка: Remington

Снимка: Remington

Често се питаме на какво точно подлагаме своята коса в стремежа си да изглеждаме винаги с безупречна прическа. Оказва се, че вече не е нужно да се притесняваме дали ще увредим косъма при изправяне или сушене със сешоар.

Подгответе се със съвършена прическа, без да чувствате вина, благодарение на иновативната колекция за стилизиране PROtect на Remington – истински пробив в грижата за косата, създадена да ви гарантира чудесни резултати с по-малко увреждане.

Преса за коса PROtect

Пресата е създадена, така че да намали с до 68% увреждането* на косата спрямо стандартна преса и осигурява професионални резултати, съчетани със защита от топлинно увреждане благодарение на иновативната технология HydraCare. Тази технология подготвя косата с фини хладки пръски преди изправянето, за да може да оформите косата си на по-ниска температура без да правите компромис с крайния резултат.

Оптималната температура за оформяне с използването на технологията HydraCare с хладни пръски е 170°C, но пресата ви дава възможност да контролирате температурата. Тя има пет температурни настройки до 230°C и дигитален дисплей, за да може да изберете желаната температура независимо от прическата, която искате да постигнете. Никога не е било по-лесно да имате блестяща права коса, а с пресата Remington PROtect може едновременно да предпазвате и оформяте косата си.

Всички функции включват 68% по-малко увреждания и права коса, която запазва формата си цял ден*, технологията HydraCare осигурява идеален баланс на влага и топлина, хладни пръски хидратират косата и правят възможно изправянето на по-ниски температури и предпазването от увреждания*. Пресата е снабдена с керамични плочи Advanced Ceramic, които са обогатени с кератин, арганово и макадамия олио за блестяща и жизнена коса.

Дигитален дисплей показва 5 променливи температурни настройки до 230°C, а бързо загряване отнема 15 секунди. Инструментът за стилизиране има дълги 110 мм плаващи плочи за равномерно разпределение на натиска на косата при изправяне.

*Спрямо стандартна преса на Remington при 200°C

Сешоар PROtect

Използвайки иновативната ThermoCare технология, сешоарът Remington PROtect е идеален за всекидневна употреба и суши косата по-бързо с по-малко нагряване*, което означава перфектни резултати с по-малко увреждания от топлина и повече защита. Всичко това е без компромис относно мощността или работата на уреда.

В допълнение, сешоарът Remington PROtect има йонизиращо керамично подхранване, което доставя 90% повече йони към косата и запечатва влагата в нея за блестяща коса без наелектризиране*. За пълен контрол при сушенето може да избирате от три температурни настройки и две скорости.

А според типа на косата и желаната прическа, може да изберете между концентратора за постигане на права коса или дифузера за оформяне на естествени къдрици.

Всички функции: Технологията ThermoCare изсушава косата по-бързо с по-малко нагряване за невероятни резултати и по-малко увреждания. Работи като сешоар с мощност 2400W при мощност на сешоара от 2100W за бързи резултати*.

Два пъти по-дълготраен мотор** и пръстен на сешоара обогатен с кератин, арганово и макадамия олио за блестяща и жизнена коса.

Сешоарът разполага със студена струя за фиксиране на прическата, която е с 3 температури /2 скорости, концентратор и дифузер. Инструментът е лек за лесна употреба и удобен заради приспособена за закачване кука. Задната решетка се отделя лесно за почистване, а кабелът е с дължина 1,8м. Сешоарът е с 5 години гаранция.

*Спрямо стандартен сешоар Remington с мощност 2400W

**Спрямо стандартен Remington DC мотор

Повече снимки можете да разгледате в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари