IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Устни с ефект „ужилени от оса“

18 декември 2015 12 00

Плътни, но без намеса на насекоми

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Искате да имате плътни и големи устни, но по една или друга причина не желаете да се подложите на каквито и да било интервенции и процедури?

Това е желанието на една голяма част от жените по целия свят. Въпреки това, ревностно защитаваме тезата, че е много по-добре да опитате първо алтернативните варианти – никога не знаете кой ще се окаже вашият метод.

Представяме ви няколко натурални начина, с които да се сдобиете с желания ефект, без да се налага да посещавате скъпи доктори или да усещате болка от нечие ухапване.

1. Отидете до кухнята и използвайте канелата

Смесете по една чаена лъжица захар, канела и кокосово масло. Направете си паста от съставките и след като нанесете плътно върху устните, оставете да постои поне две минути. Изплакнете с топла вода. Усещането е на леко щипане, но крайният ефект е наистина по-плътни и пухкави устни.

2. Играйте със светлина и сенки

Бъдете умни и създайте визуалната илюзия за плътност. Използвайте блестящ хайлайтер в центъра на долната устна и около v-образната част на горната. Това ще отрази лъчите от устните и ще ги направи да изглеждат по-плътни.

3. Избягвайте тъмни цветове

Наситените тъмни нюанси на червила и гланцове абсорбират повече светлина, което прави устните ви да изглеждат по-малки. Ако искате да заложите на смел цвят като червено, изберете по-светлите тоналности.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Влади ( преди 8 години )
А защо Вие Vanilla решихте,че сте много,много важна и като нямате интерес към публикацията ,не трябва да я има.Като не искате -ефект ужилена от оса,не си го причинявайте,но Вас май осата ви е ужилила по ***......
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Vanilla ( преди 8 години )
И защо решихте, че "ефект ужилена от оса" е нещо хубаво, което искам да си причиня?!?! Вие като пишете, мислите ли или само клопате по клавиатурата?! Драскачки.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар