IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Празнично вдъхновение в прически: Аня Рубик

17 декември 2015 09 40

Съберете няколко добри идеи

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Всички официални събития изискват добра подготовка и съвършена визия.

Краят на годината е изпълнен с празнични поводи, на които без извинение е време да демонстрираме перфектен външен вид.

Неминуемо при споменаването на думите „съвършено“ и „визия“, първата ни асоциация са супермоделите, изявяващи се за едни от най-известните модни къщи и марки.

Като се има предвид целият екип от стилисти и фризьори, които постоянно полагат усилия и знания, няма как да сгрешим, ако вземем вдъхновение за прически.

Последните тенденции в косите виждаме при известната Аня Рубик – селектирахме за вас най-доброто с няколко съвета как да го постигнете.

1. Обем

Когато искате да внесете усещане за движение в косите, използвайте голяма четка и сешоар. Извивайте краищата на различни посоки и след като оформите, впръскайте малко количество лак докато издърпвате кичурите един по един.

2. Бретон

Една от най-лесните промени, с които можете да изненадате близките и приятелите си, е подстригване с бретон. Добър вариант е да изправите косата чрез преса и небрежно да разрошите.

3. Посока

Визията на фаталната жена никога не е била по-лесна – просто изсушете косата като издърпвате назад и оставите кичурите да падат свободно върху раменете. Впръскайте малко лак за коса и акцентирайте на масивни обеци.

4. Ретро

Срешете косата с дълбок път настрани и оформете краищата с леки извивки. Задължително е да завиете долните части, за да добиете стилен ретро вид.

5. Ситни къдрици

Едновременно игрива, но и стилна, тази прическа е добър начин да посрещнете предстоящите празници. Използвайте маша за ситни къдрици и оформяйте задължително след като разделите на сектори.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари