IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да носим ярки червила?

15 януари 2016 07 00

Съвети за всеки нюанс

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Все по-често виждаме промяната при тенденциите в козметичната индустрия. Ако допреди известно време най-дръзкото нещо, което можехме да направим беше да заложим на яркочервено червило, то с днешна дата нещата са се променили.

Все по-често виждаме световноизвестните модели да залагат на тъмни червила или на такива, които са ни се виждали много ярки и изискващи огромна доза смелост.

Колкото и красив да е един козметичен продукт, със сигурност трябват правилни съвети за това как да го носим, за да продължи да изглежда по този начин.

Представяме ви няколко трика за съвършена визия на всеки цвят червило.

1. Червено

Класически и винаги на мода, този цвят е най-добре да се носи с черна очна линия и спирала за мигли. Опитайте се да запазите фокуса само и единствено върху устните. Кожата трябва да е натурална и с по-малко руж.

2. Розово

Бебешките и светли нюанси на розовото стоят чудесно на по-светли кожи, докато по-тъмните нюанси са за по-тъмни кожи. За да избегнете да изглеждате твърде момичешко, опитайте монохромен грим. Устните, очите и скулите можете да подчертаете с различни нюанси на розово.

3. Лилаво

Този цвят е много богат и наситен, затова е най-добре да се ограничите с останалата част на лицето. Покрийте с фон дьо тен и експериментирайте със сини сенки на очите. Малко руж в корал ще подчертае устните.

4. Златно

Макар и нестандартно, нюансите на жълто и златно могат да внесат усещане за модерен усет в грима. Постарайте се за добро покритие на кожата с фон дьо тен-а и създайте безупречна основа. Играйте с очите и заложете на черна очна линия по целия клепач.

5. Зелено

Без значение дали ще го поставите съвсем леко или ще целите драматична визия, като на Риана, например, зеленото изглежда чудесно. Тъй като този цвят покрива естествения такъв на устните ви, смело заложете на розово и червено за скулите и клепачите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари