IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Френска красота: Задължителна козметика – Част 2

24 януари 2016 10 30

Без какво не може емблематичният външен вид?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Френската красота – словосъчетание, което се наложи през годините в козметичната индустрия като нарицателно за съвършен външен вид.

Какво точно представлява, как да го разпознаем и приложим в своето ежедневие? Много просто – разделяме отделните компоненти и ги въвеждаме в своята чантичка с гримове.

Вече ви представихме основните козметични продукти, без които не може една французойка и дойде време да завършим пълния списък.

Ето с какво:

1. Идеалната небрежна прическа

За да постигнете едновременно разрошения и изглеждащ добре вид на своята коса, французойките използват спрей за обем и текстура. Най-добре е да го нанасяте сутрин и ще се изумите от резултата – прическа, която без усилия изглежда като след фризьор.

2. Наситена спирала за мигли

Едно от нещата, с които се славят жените във Франция е умението да изглеждат добре с малко грим. Естествената красота се подчертава с определени козметични продукти, като един от тях е спиралата за мигли. Подберете продукт, чиято четка едновременно ще удължи и направи косъмчетата на очите ви да изглеждат по-гъсти.

3. Опушени очи

По сърце купонджийки, французойките със сигурност са усвоили изкуството на опушените очи. Тайната се крие в мек молив и специална гума, която да разнесе съвсем леко контурната линия. Прецизността е необходима дотолкова, доколкото да бъдат еднакви и двете очи. Бъдете готови да представите на околните фаталната жена във вас.

4. Червени нокти

Дългите нокти, които често са изкуствени, отдавна не са модерни. Именно френската мода наложи завръщането на късите нокти и налагането им като вечна класика сред тенденциите. Особено характерно е комбинирането им с класическа бяла риза и деним. Спрете се на наситен нюанс и подчертайте нежните си ръце.

5. BB крем

Винаги в движение, дамите от Париж залагат на тези малки продукти, които за секунди променят и подобряват визията. Този тип продукт за секунди освежава лицето и прави кожата ви да изглежда съвършена.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари