IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Проблеми и решения със спиралата за мигли

1 март 2016 10 40

Най-честите трудности и как да ги преодолеем

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Спиралата за мигли е един от козметичните продукти, който със сигурност успява да поднесе видима разлика към лицето след използването му.

Удоволствието, което дамите изпитват след като се погледнат в огледалото е свързано не само със значително по-подчертания поглед, но и с умението да се акцентира върху естествената красота на миглите.

Магията е свързана с прикриването на изморения поглед и видимото освежаване и визуално подмладяване.

Проблемът е, че всички тези бонуси и плюсове идват само и единствено ако правилно сте поставили продукта.

В противен случай може да се получи така, че да се справяте със спластени мигли, трудно почистващи се черни точки както под клепача, така и върху него и неприятно усещане за тежест в очите.

Представяме ви някои от най-често срещаните проблеми със спиралата за мигли и лесни решения, с които да ги предотвратите.

1. Спиралата ми оставя петна!

Ако се окаже, че в края на деня спиралата ви не просто, че не е останала на миглите, но и се е разтекла под клепачите, то това е знак, че не сте избрали подходящата спирала. Най-простият трик е да използвате водоустойчива такава, която да не помръдне за целия ден. Не забравяйте, че ако използвате твърде мазен крем за лице, може и той да е причината за разтичането на спиралата за мигли. Ако смятате, че това е част от проблема, заменете грижата за кожата с продукти на водна основа.

2. Спиралата изсъхва твърде бързо!

Не пазете спирала за очи, която не използвате особено често. Ако един продукт се нанася регулярно, то той няма да изсъхва бързо. Изберете да си закупите козметичен продукт от този тип, който не е безумно скъп, но все пак е с добро качество и е на доверена марка. В най-добрия случай, спиралата за мигли има срок на годност от 3-4 месеца, затова е желателно след такъв период от време да я смените.

3. Спиралата прави миглите сплъстени!

Ако четката в спиралата ви за мигли няма правилните косъмчета, резултатът може да бъде сплъстени мигли. Избирайте си продукти, чиито четчици са овални – те помагат за равномерното нанасяне на течността и разделят миглите равномерно. Преди да използвате, почистете четката, за да сте сигурни, че имате достатъчно продукт, но не и повече, отколкото трябва.

4. Не може да се изчисти добре!

Ако използвате спирала за мигли с водоустойчива формула, която остава в продължение на дълго време върху миглите, трябва да инвестирате и в качествен и добър продукт за почистване. При премахване на продукта, бъдете внимателни и се старайте да не бъдете твърде груби, защото по този начин може да предизвикате падане на косъмчетата.

5. Как да се сдобия с още по-извити мигли?

Козметичната индустрия се е погрижила да имате допълнителни инструменти, с които да извиете косъмчетата. Извивачката се използва винаги преди нанасяне на спирала, защото след втвърдяване, рискувате буквално да „счупите“ някоя и друга мигла.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари