IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тенденции пролет-лято 2016: Нюд устни

4 март 2016 10 30

Как да се сдобием с тях?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Церемонията за „Оскар“-ите и други събития от този ранг са чудесен начин не просто да наградим таланта, но и да почерпим вдъхновение.

Звездите, които са пример за няколко поколения, демонстрират съвършена визия, която винаги е съобразена с актуалните тенденции както от модната, така и от козметичната индустрия.

Ако има нещо общо между дамите, минали по червения килим в началото на 2016 година, то това са устните в нюд.

Тази тенденция налага подчертаването на естествената красота и оставя настрана всякакви тъмни палитри в грима, които властваха миналата година.

Както всичко, нюд устните имат определена техника, с която се постигат максимално добри резултати.

Не трябва да забравяме, че е тънка границата между устни, които изглеждат бледи и тези, които подчертават здрав и младежки вид.

Представяме ви съветите, с които да извлечете максималното от тенденцията.

1. Подгответе устните за ексфолиране

Нюд нюансите могат да подчертаят всякакви несъвършенства, суха кожа и фини линии много повече от ярките цветове. Започнете с ексфолиращ скраб и почистете с кръгообразни движения. След това нанесете хидратиращ балсам за устни, за да създадете перфектната гладка повърхност и дълготрайност.

2. Нанесете основа

Използвайте коректор или лек фон дьо тен върху устните и около тях, за да слеете плавно. Трябва да нанесете същия тон, в който е и кожата ви. Това ще затвърди хубавата основа и ще подсигури естествения и здравословен цвят на червилото.

3. Очертайте линията на устните

Използвайте мек молив за устни и след това попълнете със същия цвят. Не забравяйте, че границите никога не трябва да бъдат по-тъмни от самото червило, което нанасяте.

4. Изберете правилния цвят

Това е най-важната стъпка. Лесно е да се объркате и вместо красиви и изглеждащи здрави устни, да се сдобиете със сивкави и бледи такива. В идеалния случай, нюд устните трябва да бъдат или един нюанс по-светли от естествения цвят на кожата, или един нюанс по-тъмни. Това е в зависимост от ефекта, който искате да постигнете. Ако сте със светла кожа, изберете по-топли пигменти с розово или праскова в тях. Ако сте с по-тъмен тен, вземете нюд червило с леки тонове на шоколад или ягода.

5. Завършете с гланц

Задължителният завършек на нюд устните са прозрачните или леко розови гланцове. Не забравяйте, че комбинацията между нюд и мат не е препоръчителна.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари