IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чуплива коса: Най-често срещаните проблеми

2 март 2016 15 00

Трудностите, пред които са изправени дамите

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Природата определено си знае работата, когато става въпрос за естествени коси. Съществуват ситни къдрици, едри букли, перфектно прави коси и такива на вълни.

Актуалните тенденции вече няколко сезона залагат основно на естествените прически, а разрошените, небрежни вълни владеят модния подиум.

Докато ние гледаме известните лица на индустрията с перфектно стилизиране, обикновеното момиче с естествена коса на вълни се среща с доста трудности.

Кои са те – вижте сами.

1. Всички прически изглеждат по един и същи начин

Прекарвате няколко часа в разглеждане на най-различни снимки, харесвате си дадена прическа и моментално се насочвате към близкия салон. След няколко часа на фризьорския стол излизате и трудно намирате голяма разлика във визията си от преди да влезете. Два или три дни по-късно косата ви е абсолютно същата форма, която е имала преди да се докосне професионалист до нея.

2. Твърде трудно ви е да си намерите продукт за коса

Козметичната индустрия ни е снабдила с огромно разнообразие от шампоани, балсами и серуми за коса, които са предназначени или за права, или за къдрава коса. Въпреки това, точният продукт, който ще ви помогне да укротите вълнообразната коса е твърде трудно да се открие.

3. Сложните прически са илюзия

Някои хора може и да ви посъветват да опитате най-актуалните прически като плитка тип „рибена кост“, прибран кок ниско долу или нещо сложно. В момента, в който се постараете да приложите съвета на практика осъзнавате, че косата ви е твърде непокорна, за да стои на място, което в крайна сметка води до едно – пусната на свобода.

4. Косата ви винаги променя посоката

В момента, в който измиете косата, тя става толкова права, че ви прави щастливи. На следващата сутрин се събуждате и от същата тази прическа не само, че няма помен, но и сякаш са се появили хиляди вълни върху нея. Дори и да опитате да се срешете, няма изгледи да се изправи отново.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари