IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Прическа като от модния подиум

10 март 2016 14 00

Balmain с висша мода за коса

Снимка: Balmain

Снимка: Balmain

Едно от най-привлекателните неща в модните къщи е, че с времето целят да обхванат всички сегменти на женската красота.

От дрехи през козметика до съвети за коса, марките все по-ясно и сигурно навлизат във всяка една сфера на живота ни.

Модна къща Balmain е пример за подобен вид предлагане на цялостни услуги, които помагат на дамите да имплементират актуалните тенденции във визията си.

Модернистичното виждане за почитателките на марката и обединяването им под „Армията на Balmain“ се превърна в символ на съвременната борбена и силна жена.

Повече от 40 години парижката марка пази наследството на Balmain Hair в комбинирането на най-важното в грижата за косата и последните тенденции от модния подиум.

Колекциите са вдъхновени от тайните зад кулисите и нуждите на ежедневната козметична рутина. Рекламната кампания за пролет-лято 2016 представя линията Hair Couture, която е своеобразна визия за висшата мода в косата.

Сексапилните прически преминават през смели решения с цветната палитра от червено, мед, меко русо и тъмен кестен.

Стилизирането се характеризира с много обем, плавни извивки по краищата, небрежно прибран кок и перфектно прави прически.

Разбира се, всички кадри представят и последните предложения на марката при силуета – едри геометрични форми, плътно описване на тялото и милитъри вдъхновение.

Всички кадри от кампанията можете да видите в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари