IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пастелите са хит през пролетта

21 март 2016 15 35

Новите тенденции в маникюра

Снимка: SNB

Снимка: SNB

Нямате търпение да съблечете дебелите зимни дрехи и да облечете нещо пъстро и доста по-ефирно, нали?

Сигурни сме, че сте в крак с модата, но въпреки това сме длъжни да Ви кажем, че през пролетта тотален моден хит ще бъдат свежите пастелни цветове.

Освен при дрехите и аксесоарите, не пропускайте да заложите на тях и при маникюра.

За него новият сезон също е подготвил изкушаваща палитра от пастели, които ще откриете в пролетната колекция лак за нокти ПАСТЕЛИ на SNB Professional.

Яркочервено

Ако ноктите Ви са перфектни и винаги добре поддържани, ако предпочитате маникюрът Ви да приковава погледите и умишлено акцентирате на ръцете си, то това е Вашият цвят за пролетта. Наситен, червен пастел с името Ваня. Изключително интензивен цвят, който просто пленява.

Закачливо прасковено

Харесвате във визията Ви да има закачливи детайли? Винаги можете да ги комбинирате с този прасковен лак на име Соня от SNB Professional. Цветен пастел, който Ви зарежда позитивно и някак игриво Ви намига от стилния си стъклен флакон.

Нежнорозово

Ако през новия сезон ще заложите на романтична визия, в която силно ще се усеща присъствието на ефирни материи и нежни цветове, изберете лак в цвят розов кварц. Той е в топ тенденциите за сезона! Не пропускайте този светлорозов пастел със запомнящото се име Люба. Уверяваме Ви, че няма да съжалявате. Достатъчно покривен и доста издръжлив, този лак ще отговори на високите Ви изисквания, както и останалите цветове на бранда.

Светлосиньо

Този цвят е за онези от Вас, които обичат свободата, новите посоки и запомнящите се емоции. На пръв поглед те са примамливо спокойни, но това е само на пръв поглед. В действителност са очарователно непредсказуеми. Ако и Вие сте от тях, вероятно това светлосиньо с щипка лавандула много ще Ви хареса. Този пастелен цвят лак за нокти се казва Петя и пленява с безкрайността си. Изключително спокоен, но и неустоимо магнетичен – точно като Вас.

Лазурно светлозелено

Това е необикновен и много красив цвят, в който или ще се влюбите от пръв поглед, или изобщо няма да харесате. Този лак не е за всяка жена. Изключително подходящ е за маникюра на онези от Вас, които носят авантюристичен дух и обичат приключенията и забавленията. Той носи името Ася и определено е различен.

Слънчево жълто

Любители сте на свежите и нестандартни комбинации и често експериментирате с цветовете? Тогава сме сигурни, че ще Ви впечатли точно този светложълт пастел с името Мая. Създаден е, за да Ви усмихне и да оцвети маникюра Ви в радост и светлина.

Подчертайте своята индивидуалност през пролетта с лак за нокти от колекция ПАСТЕЛИ на SNB Professional. И ако тези шест лака Ви се сторят крайно недостатъчни за богатата палитра на въображението Ви, винаги можете да изберете още цветове от www.starnails.bg

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари