IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Грим тенденции 2016: Висша мода

11 април 2016 13 35

Dior Magazine с новото за сезона

Снимка: Dior Magazine

Снимка: Dior Magazine

Комбинациите между различни цветове, нюанси, акценти и оформяне дават възможност на всички дами да намерят по нещо за себе си и да изглеждат не просто красиви, но и модерни.

Пастелните нюанси се отразяват върху грима с нежни розови цветове върху устните и лилави сенки на очите.

Веждите са плътни, но не твърде тъмни – идеален грим за светли коси и очи. Класическото червено червило продължава да владее тенденциите за пролет-лято 2016, но този сезон се комбинира с метални отблясъци на бронзови сенки по очите.

Опушените котешки очи завършват с леки лилави арки и се съчетават с нюд устни в леко розово, което залага повече на хидратация и здравословен вид, отколкото на оцветяване.

За дръзките дами, зелените сенки на очите са чудесен начин да привлекат вниманието върху себе си. Смелостта се подчертава и с яркочервени устни и спирала за мигли.

В отговор на раждането на природата и естествените, топли нюанси, предложението с жълти сенки е много подходящо.

Устните отново се придържат към светлорозово, което създава истинска цветна феерия. Всички кадри и визии са част от страниците на Dior Magazine за 2016 година, в които участие взима изгряващата звезда София Мечетнер.

Гримът е правен с продукти от линията Dior Beauty, а концепцията е цялостно завършена с декорации от нежни цветя, символизиращи не просто женствеността и крехката същност на жените, но и пролетта.

Всички визии можете да разгледате в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари