IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Бекъм пуска лимитирана серия гримове

19 април 2016 07 50

Звездата в колаборация с Estée Lauder

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Виктория Бекъм ще си сътрудничи с Estée Lauder за лимитирана колекция гримове, която ще бъде пусната на пазара през есента, съобщи Интернешънъл бизнес таймс.

Колекцията на съпругата на бившия футболист Дейвид Бекъм ще носи името „Виктория Бекъм Estée Lauder“.

„Целият процес по създаването на тази серия гримове е изненадващо вдъхновяващ – от ровенето в архивите на Estée Lauder до разработването на продуктите с екипа им. За мен и марката ми това е съвършеното сътрудничество“, споделя звездата, чийто лейбъл е добре познат в сферата на модата.

Бизнесдамата и майка на четири деца добави, че се възхищава на личността Есте Лаудер и на великия бранд, който е създала.

Новината бе първоначално оповестена от Виктория Бекъм в профила ѝ в Instagram.

Лимитираната колекция гримове ще бъде пусната в продажба през септември 2016 г. и ще бъде достъпна в търговската мрежа онлайн и офлайн, както и в едноименната верига магазини за дрехи на звездата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

Xakepa ( преди 7 години )
Много важно, че бекъмовица била измислила нови мазила.Кой знае какви скъпотии са, както се казва "само за ценители".Аре марш от тука ***!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар