IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да се справим с вредното влияние върху кожата?

30 май 2016 06 40

Как да изглеждаме винаги красиви?

Снимка: Avon

Снимка: Avon

Проблемната кожа е един от основните фактори, който стои между нас и чувството ни за увереност.

Всички искаме да сме красиви и никой да не забелязва несъвършенствата по кожата ни. А ако тези несъвършенства ги няма, още по-добре.

Динамичният ни начин на живот ни подлага на всякакви вредни влияния и д-р. Гергана Манолова-Георгиева, дерматолог към УМБАЛ Александровска и посланик на Avon Anew, ни разказва как да я предпазим с новата терапия за лице Anew Vitale Visible Perfection с иновативния комплекс Perfect Cell.

Проблем:

1. При стрес – хормонът кортизол стимулира мастната секреция и спира кислорода и хранителните компоненти към клетките. В резултат се появяват тъмни кръгове под очите, омазняване, фини бръчки, изсушаване и посивяване на кожата.

2. Мобилните телефони – колкото и странно да е, те са една от причините за появата на акне, пигментни петна и бръчки под брадичката и около врата или пък около очите – при прекомерно взиране в екрана. Дерматитът или обривът също могат да са сред последствията в следствие на множеството бактерии, които телефонът пренася.

3. Липсата на сън води до появата на тъмни кръгове и торбички под очите, дехидратация, зачервяване и пъпки. Също така и намалява нивата на pH в кожата, заради което тя изглежда още по-суха и губи своя сияен блясък, а тенът на кожата става неравномерен.

Решение:

1. Изравняване на тена – терапията за лице Anew Vitale Visible Perfection изравнява тена мигновено, прикривайки несъвършенствата, но в дългосрочен план въздейства директно върху разпределението на цвета на кожата, тъй като разпределя меланина на местата, които имат нужда. Така тенът е трайно изравнен и употребата на фон дьо тен става излишна.

2. Заглаждане на фините линии и бръчки – продуктът е специално създаден за младата кожа и работи за запазване на мекотата и еластичността ѝ. Така спомага за бързото заличаване на появилите се фини бръчици и предотвратява появата на нови. В резултат кожата изглежда млада и красива по-дълго време.

3. Оптимална хидратация – възстановен блясък само след две седмици, който придава на кожата здрав вид, за който всички мечтаем.

Повече информация можете да намерите на www.avon.bg

 


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари