IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тенденции 2016: Нокти с емотикони

9 юни 2016 07 40

Какво представлява новото течение?

Снимка: Pinterest

Снимка: Pinterest

И истината е, че това е не просто креативно, но и много красиво.

Тенденцията набира популярност основно сред студенти и млади хора, които знаят как да използват тези 10 нокътя като аксесоари.

Можете да избирате между това, дали да направите усмивки на всички пръсти или да използвате разнообразието от емотикони в различните апликации и социални мрежи.

Други варианти са един пръст или всички десет, като задължителният елемент идва основно от жълтата основа.

Ако сте особено креативни, можете да ги нарисувате с тънки четки или дори химикалки за нокти. Започнете с обикновени усмивки и дори можете да експериментирате със създаването на ваши собствени емотикони.

Ще ви бъдат необходими:

Лак за нокти – жълт, черен, бял, червен и син

Започнете рисуването първо с двете точки, тъй като те се правят лесно и няма да сгрешите. В последствие изрисувайте усмивка, изплезен език или каквото си изберете.

В случай, че определено не ви се отдава рисуването, козметичната индустрия се е погрижила и вече предлага огромно разнообразие от лепенки за маникюр, които просто трябва да поставите на желаното от вас място.

Можете да си припомните как изглеждат пантофите с емотикони и да разгледате нашата галерия за вдъхновение при маникюра.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари