IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тенденции 2016: Маникюр от Хари Потър

3 август 2016 08 20

Новата книга идва с нова мания

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Феновете на Хари Потър са познати с това, че често показват несломим ентусиазъм към магьосника от книгите на Джоан Роулинг.

Не са рядко срещани представяния, пълни с върли привърженици, облечени като главния герой, татуирани фрази от книгите и дори завръщане на кръглите очила като основна тенденция.

След като официално премиерата на „Хари Потър и прокълнатото дете“, осмата и последна книга от поредицата, се състоя в неделя, заклетите фенове откриха нов начин да почетат своята любима книга.

Новата тенденция за 2016 година, вдъхновена от поредицата за Хари Потър, се състои в изобразяването на различни герои, образи и дори цели сцени върху ноктите.

Маникюрът за пролет-лято 2016 преминава под знака на знамената на четирите замъка, на играта „Куидич“, на инициалите на главния герой и дори на емблематичния белег върху неговото чело – светкавицата.

Социалните мрежи буквално са залети от дами, споделящи вдъхновения под формата на снимки, а вие можете да почерпите идеи за маникюр в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари