IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3 съвета за красота на Чарлийз Терон

6 септември 2016 09 30

Актрисата с тайни за перфектен външен вид

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Дори и след ролята си в „Чудовище“, не можем да спорим с факта, че Чарлийз Терон е една от най-красивите актриси в света.

Както добре знаем, зад всяка известна личност стои екип от професионалисти, грижещи се за перфектната ѝ визия.

Макар козметичната и модната индустрия да работят за красивата външност, има навици и съвети, които само правят нещата по-лесни.

Представяме ви топ 3 съвета на Чарлийз Терон за съвършена визия.

1. Подготовка на кожата

Актрисата отделя време на основата, като я полага с добър режим за кожата. По този начин гримът няма да изглежда напукан или сух. Най-важната част е да използваме грима като акцент на естествената красота, а не като средство за прикриване. Задължително нанасяйте крем, основа за грим и продукт за околоочния контур. Серумите оставете за по-специални събития и ги нанасяйте както върху лицето, така и върху деколтето – все пак там се проявяват първите белези на възрастта.

2. Устните

Терон е разпознаваема с използването на дръзки и ярки червила. Добре е да откриете продукт, който е едновременно с блясък и сигурна дълготрайност. Съветът на Чарлийз Терон е да поставяте един слой пудра върху устните, като по този начин удължавате живота на цвета и избягвате размазване.

3. Открояващи се очи

Чарлийз Терон предпочита „изчистено“ около с подчертаване основно на миглите, което постигна с изкуствени косъмчета. Много важно е стратегическото им поставяне, защото дори и малко отклоняване може да замени свежия поглед с уморен такъв.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

7 ( преди 7 години )
Айде поне малко research да нправите преди да пишете глупости... Ясно, че не сте журналисти за New York Times ама да бъркате името на жената си е срамно... Charlize се произнся Шарлийз не Чарлийз...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар